Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie după ce CFR Cluj a ofertat o vedetă de la Dinamo. Fotbalistul cere 500.000 de euro acum!

Răsturnare de situaţie după ce CFR Cluj a ofertat o vedetă de la Dinamo. Fotbalistul cere 500.000 de euro acum!

CFR Cluj

Comentarii

Acţiunile lui Dinamo Bucureşti, din ultima perioadă, au stârnit furie în rândul fotbaliştilor. Unii au renunţat şi îşi cer drepturile, altora le-a fost reziliat unilateral contractul. Este şi cazul lui Diego Fabbrini (30 de ani), fotbalistul care a fost blocat de "câini", în iarnă, din drumul spre CFR Cluj. Acum, italianul cere aproape jumătate de milion de euro.

Dinamovistul Fabbrini, la un pas de CFR Cluj, în iarnă. Cum l-au blocat "câinii"

Marţi, Dinamo Bucureşti a anunţat că s-a despărţit de Ante Puljic, Diego Fabbrini şi Adam Nemec, după ce l-a desfăcut unilateral contractul. Alb-roşii ar urma să nu le plătească restanţele, bazându-se pe faptul că legea insolvenţei le-ar permite acest lucru. 

Acum, impresarul lui Fabbrini, Florin Manea, a anunţat că jucătorul a ratat transferul la CFR Cluj, în iarnă, şi a descris situaţia mijlocaşului: "S-a simţit trădat, pentru că în iarnă nu l-au lăsat să plece la CFR Cluj, spuneau că sunt oameni serioşi, că îl plătesc. I-au reziliat unilateral acum. Dinamo nu încasa nimic (n.r. - dacă se făcea transferul la CFR Cluj), dar scăpa de datorii. Se termina campionatul până ajungea la CFR Cluj, până rezolvam la FIFA. Dar CFR Cluj îl voia atunci. Dacă depunea memoriu, dura trei luni. Trebuia acordul lui Dinamo să se ducă la CFR Cluj. Şi-au bătut joc de el, nu i-au dat nici banii şi i-au reziliat şi contractul. Normal, contractul aşa spune, că Dinamo trebuie să-i dea 200.000 de euro lui ŢSKA Sofia, dar acum cu insolvenţa... Nu ştiu", a spus agentul pentru Telekom Sport. 

Dacă va câştiga la FIFA, atunci jucătorul nu ar mai putea să semneze cu o echipă din Liga 1, conform anunţului făcut de Emilian Hulubei, pentru Telekom Sport. 

Situaţie ingrată pentru Fabbrini: "Hulubei mi-a spus că nu mai ia nimic"

Ex-dinamovistul ar urma să nu-şi mai recupereze banii, după ce agentul s-a interesat despre ce se va întâmpla: "Nu mi s-a întâmplat niciodată să am un jucător prin care să trec atâtea probleme. El o să-şi ceară tot contractul şi pentru următorii doi ani. 18.000 pe lună şi încă doi ani. Mai are şi restanţe. Poate ajunge la peste 400.000 de euro plus 70.000 de euro din urmă. 

Hulubei (n.r. - preşedintele AFAN) mi-a spus că nu mai ia nimic. De aia nici nu vin jucători în România, spun că îi păcălim. Nu mi se pare corect ca un club ca acesta să mai rămână în Liga 1. N-am nimic cu Dinamo, dar gândiţi-vă că aşa poate face oricine. Da, are depus memoriu la FIFA. De dinainte de insolvenţă. Ceream toţi banii datoraţi. El voia să rezilieze contractul unilateral, că nu era plătit. Nu mi s-a întâmplat niciodată să am asemenea discuţii.

(n.r. - Cu cine ai discutat de la Dinamo) Cu Alex... Nu mai ştiu. Şi cu Tararache. Şi domnul Badea mi-a spus <<Florine, că se restructurează, că rămâne Fabbrini>>. <<Bine, domnul Badea>>. Şi el a garantat. Da. Nici măcar banii la zi nu îi dau, nu mai zic de următorii ani de contract", a adăugat agentul lui Fabbrini. 

  • 58 de meciuri, 4 goluri şi 4 pase decisive sunt cifrele italianului la Dinamo Bucureşti. 

 

Afla mai multe despre: cfr clujdinamodiego fabbriniflorin manea 

viewscnt
Articole similare