Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! FCSB l-a transferat pe fotbalistul care l-a refuzat pe Gigi Becali iniţial: "E adevărat. Ne-am înţeles"

Răsturnare de situaţie! FCSB l-a transferat pe fotbalistul care l-a refuzat pe Gigi Becali iniţial: "E adevărat. Ne-am înţeles"

FCSB

Comentarii

Atacantul Andrei Dumiter (22 de ani) se transferă la FCSB, în cele din urmă, după ce l-a refuzat pe Gigi Becali în urmă cu o lună. Omul de afaceri a confirmat mutarea.

FCSB a făcut încă un transfer în această vară. După Cordea, Ondrasek, Alexandru Creţu şi Vucur, Dinu Todoran mai primeşte încă un fotbalist. 

Andrei Dumiter, transferat la FCSB

În iunie, tânărul atacant al lui Sepsi a afirmat că-şi doreşte să rămână la echipa din Sfântu Gheorghe, deşi avea o propunere superioară de la FCSB. Conducătorii revelaţiei din sezonul trecut au insistat ca el să plece, dar atacantul s-a temut să facă pasul: "Dumiter, îmi pare rău de el, că a avut toată susţinerea noastră, a tuturor celor din club, a staff-ului tehnic, a conducătorilor, a mea personală.  L-am sfătuit să facă pasul către FCSB, dar din păcate nu am reuşit să-l convingem. A fost decizia lui, este un jucător matur şi i-am respectat decizia", a spus Cornel Şfaiţer, pentru Telekom Sport.

În cele din urmă, Dumiter a fost transferat de FCSB şi, probabil, va fi noul titular din atac: „E adevărat. Ne-am înţeles cu Sepsi, iar băiatul va semna cu noi”, a declarat Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Mutarea ar putea avea legătură cu decizia luată de Gigi Becali în privinţa lui Ondrasek. Atacantul mai are la dispoziţie doar trei meciuri pentru a impresiona. 

  • 10.000 de euro pe lună salariu şi 350.000 de euro, dar şi 20% dintr-un eventual viitor transfer al lui Dumiter de la FCSB au fost cifrele mutării vârfului, în urmă cu o lună. 
  • 9 meciuri, un gol şi două pase de gol a strâns Andrei Dumiter pentru Sepsi în sezonul trecut
  • 100.000 de euro este cota de piaţă a lui Dumiter în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becaliandrei dumiterfcsb 

viewscnt
Articole similare