Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Fernando Varela vrea să o lase pe Universitatea Craiova pentru revenirea la FCSB. Care e situaţia fundaşului

Răsturnare de situaţie! Fernando Varela vrea să o lase pe Universitatea Craiova pentru revenirea la FCSB. Care e situaţia fundaşului

FCSB

Comentarii

Fernando Varela (34 de ani), unul dintre cei mai buni străini trecuţi prin Liga 1, e tentat de revenirea în Liga 1. Ademenit de Universitatea Craiova, unde e dorit de Mihai Rotaru, apărătorul central şi-ar dori să revină la FCSB.

Fernando Varela, înapoi la FCSB?

Jucătorul din naţionala Insulelor Capului Verde este pregătit să se despară de PAOK, club la care e antrenat de Răzvan Lucescu şi cu care mai are contract până în vara acestui an. Recent, el a fost în centrul unei controverse în Grecia, iar în această perioadă poate schimba echipa. 

Conform Gazetei Sporturilor, Fernando Varela a fost dorit de Universitatea Craiova, iar Mihai Rotaru s-a implicat personal pentru ca mutarea să se realizeze. Din păcate pentru olteni, care l-au pus în capul listei de transferuri, fundaşul central nu a putut fi convins şi a rămas în lotul lui Răzvan Lucescu. 

Totuşi, sursa citată anunţă că Varela ar putea reveni, în cele din urmă, în România, dar la FCSB. După ce a discutat cu conducerea lui PAOK, care i-a dat acordul transferului, dublul campion al Ligii 1 trebuie să se mai înţeleagă cu Gigi Becali. 

La Universitatea Craiova ar fi fost antrenat de Laurenţiu Reghecampf, cu care a colaborat la FCSB între 2013 şi 2016. La echipa lui Gigi Becali, Varela a cucerit două titluri de campion al Ligii 1, iar în Grecia a devenit campion în 2019. De asemenea, Varela are patru Cupe ale Greciei cu PAOK, pentru care a jucat în 208 meciuri. 

Afla mai multe despre: gigi becalifernando varela 

viewscnt
Articole similare