Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie. Fotbalistul Barcelonei dorit cu insistenţă de Juventus şi-a dat acordul să plece la Torino, într-un schimb de jucători!

Răsturnare de situaţie. Fotbalistul Barcelonei dorit cu insistenţă de Juventus şi-a dat acordul să plece la Torino, într-un schimb de jucători!

FC Barcelona

Comentarii

Arthur (23 de ani), fotbalistul Barcelonei dorit cu insistenţă de Juventus, e gata să spună "da" ofertei primite din partea "Bătrânei Doamne", asta deşi în prima fază nu şi-a dorit să plece de pe Camp Nou. Barcelona şi Juventus negociază de mai bine de o lună un posibil schimb de jucători Arthur pentru Pjanic şi De Sciglio.

Barcelona şi Juventus studiază de mai mult timp posibile de schimburi de jucători, într-o perioadă de transferuri aparte care stă să se redeschidă. Se pare că, în cele din urmă, Arthur ar fi gata să se transfere, dar pune condiţii înainte de a accepta oferta de la Torino, susţine jurnalistul Gianluca Di Marzio, preluat de sport.es.

Potrivit sursei citate, Arthur ar fi spus un "da" condiţionat ofertei lui Juventus. Gianluca Di Marzio nu oferă detalii legate de condiţia pe care o pune mijlocaşul brazilian. Însă, Fabi Paratici, şeful transferurilor de la Juventus, continuă să discute cu fotbalistul, având acordul Barcelonei pentru acest lucru.

Juventus îi oferă lui Arthur un salariu de cinci milioane de euro pe sezon. Brazilianul e cotat în acest moment de şefii Barcelonei la 80 de milioane de euro, însă nu este un titular indiscutabil pe Camp Nou.

Miralem Pjanic şi-a dat acordul pentru transferul la FC Barcelona!

Miralem Pjanic (30 de ani), mijlocaşul lui Juventus, şi-a dat acordul pentru transferul la FC Barcelona. Catalanii îl vor pe mijlocaşul bosniac, iar acesta e de acord cu mutarea pe Camp Nou. Bosniacul va semna un contract valabil patru ani cu formaţia bluagrana.

Afla mai multe despre: arthurjuventusbarcelonaoferta 

viewscnt
Articole similare