Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Gloria Buzău pleacă în cantonament, la o zi după ce şi-a anunţat retragerea din Liga 2

Răsturnare de situaţie! Gloria Buzău pleacă în cantonament, la o zi după ce şi-a anunţat retragerea din Liga 2

Liga 2

Comentarii

SCM Gloria Buzău a anunţat, ieri, public că se retrage din Liga a 2-a. Lucrurile, însă s-au schimbat de pe o zi pe altă, iar echipa pleacă în cantonament şi îşi continuă activitatea.

Azi, conform Liga2.ro, jucătorii s-au reunit la stadion sub comanda antrenorului Ilie Stan. Formaţia pleacă la ora 17:00 în cantonament la Sărata Monteoru.
Decizia este luată, cea anunţată ieri, şi acum aşteptăm să vedem ce se mai întâmplă în viitorul apropiat. Încă discutăm, vorbim. Nu e nimic bătut în cuie. Într-adevăr, jucătorii au venit la club, dar, deocamdată, singura decizie luată de club este de a nu le da drumul să plece, să le semneze rezilierea contractului. Încercăm să găsim o soluţie ca să continuăm.

Acum aşteptăm să vedem ce o să se întâmple în următoarele ore. Noi avem cantonament de ieri acolo, organizat, tot, dar aşteptăm să vedem ce se întâmplă, să ştim nişte lucruri clare, că nu mergem, aşa, doar de dragul de a merge în cantonament. Aşteptăm şi noi nişte promisiuni din parte cuiva, a unui privat”, au fost primele declaraţii ale lui Ilie Stan, încă şocat de vestea anunţată ieri de şefii clubului din Buzău.

CE A ANUNŢAT IERI PRIMĂRIA DIN BUZĂU

Îmi pare rău, dar nu am ce face. Conform estimărilor, în 2021 vom avea încasări reduse la primărie de 6 milioane de euro. Facem economii acolo unde putem, trebuie să ne încadrăm în buget. Două probleme au fost: una cunoscută de toată lumea, şi una de mai puţină lume. Cea cunoscută de toată lumea este criza economică, criza declanşată de pandemia de coronavirus, iar a doua problemă ţine de legislaţie şi de regulamentele FRF prin care nu poţi, ai intrat într-o competiţie, s-o câştigi, că de-aia e competiţie. Deci, noi nu putem niciodată să ajungem în Liga 1 în actuala organizare şi cu actuala legislaţie. Drept urmare, coroborate cele două situaţii, am ajuns la această concluzie, şi s-a luat această decizie de către Consiliul de Administraţie al clubului Gloria Buzău”, a povestit ieri Constantin Toma, primarul oraşului Buzău, pentru sansanews.ro.

Gloria Buzău este pe locul 10 în clasament, cu 21 de puncte. Formaţia nu are drept de promovare în Liga I, fiindcă este o echipă de drept public. Ilie Stan antrenează echipa din luna 2019, mai exact din luna mai, când echipa a promovat în Liga a 2-a.

Afla mai multe despre: gloria buzau 

viewscnt
Articole similare