Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Ianis Hagi NU se transferă definitiv la Rangers. Adevăratul motiv a ieşit la iveală

Răsturnare de situaţie! Ianis Hagi NU se transferă definitiv la Rangers. Adevăratul motiv a ieşit la iveală

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (21 de ani) are parte din nou de veşti proaste din Belgia. Jurnaliştii belgieni scriu că transferul său definitiv la Rangers ar putea pica. Dar nu pentru că scoţienii n-ar fi mulţumiţi de prestaţiile sale.

Pandemia de Coronavirus a lovit puternic Europa şi fotbalul s-a oprit pe termen nedeterminat, ceea ce ar putea genera probleme financiare la cluburi. De altfel, deja multe dintre echipe au căzut de acord cu jucătorii pentru reducerea salariilor, tocmai pentru a evita probleme de ordin financiar. Pe aceeaşi idee merg şi jurnaliştii belgieni de la Voetbal Primeur, care notează că Rangers s-ar putea să nu-l transfere definitiv pe fiul "Regelui".

Tocmai problemele financiare reprezintă motivul pentru care Rangers să nu-l mai cumpere pe Ianis: "Scoţienii sunt mulţumiţi de el, dar multe cluburi au bătăi mari de cap financiare din cauza crizei. Astfel, nu este încă sigur că Rangers va exercita opţiunea de cumpărare în vară", a scris Voetbal Primeur.

După transferul său la Rangers, realizat în penultima zi a perioadei de transferuri din ianuarie, Ianis Hagi a marcat de trei ori şi a livrat două pase de gol. Ca să-l cumpere definitiv de la Genk, Rangers trebuie să plătească cinci miliioane de euro, o sumă mică având în vedere banii care sunt plătiţi în zilele noastre pe jucători.

Italienii insistă pe varianta Lazio

În ceea ce priveşte transferul lui Ianis Hagi, presa din Italia a scris în repetate rânduri despre faptul că fiul "Regelui" e dorit de Lazio, formaţie la care românul Ştefan Radu joacă din 2008. Mai mult, în urmă cu câteva zile, Euro Calciomercato scria că mutarea lui Ianis Hagi la Lazio se află aproape de realizare. "Transferul lui Ianis Hagi la Lazio se află pe ultima sută de metri!", au anunţat italienii de la Euro Calciomercato.

Afla mai multe despre: ianis hagiianis hagi transfer rangers 

viewscnt
Articole similare