Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie în cariera lui Adi Popa. Veste excelentă primită de fostul mijlocaş al FCSB-ului

Răsturnare de situaţie în cariera lui Adi Popa. Veste excelentă primită de fostul mijlocaş al FCSB-ului

Stranieri

Comentarii

Adi Popa a primit o nouă şansă la Reading, deşi era pe picior de plecare. Mijlocaşul de 29 de ani s-a pregătit alături de Reading în această vară şi va fi păstrat în lotul pentru noul sezon.

Popa a fost transferat de Reading în ianuarie 2017, dar fostul mijlocaş al FCSB-ului n-a reuşit să-şi câştige un loc de titular. Mai mult, Jaap Stam - fostul antrenor al lui Reading - i-a transmis în mai multe rânduri că nu mai are nevoie de serviciile sale. În partea a doua a sezonului trecut a fost împrumutat la Al Taawon, dar a revenit la Reading în această vară.

Între timp, Reading şi-a schimbat antrenorul, în luna martie şi locul lui Stam a fost luat de Paul Clement. Popa nu apucase să lucreze sub comanda lui Clement, deoarece era împrumutat la Al Taawon, dar şi-a cunoscut noul antrenor în această vară. Mijlocaşul de 29 de ani are astfel şansa unui nou start în carieră.

Publicaţia sbnation.com scrie că Paul Clement a reintegrat jucători precum Yakou Meite şi Adrian Popa - care erau pe picior de plecare - iar acum cei doi au o ambiţie foarte mare să demonstreze că merită să joace la Reading.

Afla mai multe despre: adi popareadingpaul clement 

viewscnt
Articole similare