Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie în cazul de dopaj de la Astra! Ioniţă şi-a retras mărturia şi a dezvăluit că a fost dată "în urma unor presiuni enorme" şi la dictarea oficialilor ANAD: "Vreau să se ştie adevărul"

Răsturnare de situaţie în cazul de dopaj de la Astra! Ioniţă şi-a retras mărturia şi a dezvăluit că a fost dată "în urma unor presiuni enorme" şi la dictarea oficialilor ANAD: "Vreau să se ştie adevărul"

Astra Giurgiu

Comentarii

Răstunare de situaţie în cauzl de dopaj de la Astra. Alex Ioniţă, unul dintre cei vizaţi de ancheta ANAD, şi-a retras declaraţia făcută în ianuarie 2021 şi a depus o altă mărturie la dosar. Ioniţă II susţine că prima declaraţie a fost dată "în urma unei presiune enorme" şi a scris ce i-au dictat oficialii ANAD.

Ioniţă şi-a retras, marţi noapte, declaraţia făcută în ianuarie 2021. Fotbalistul e suspendat provizoriu după ce a fololist o metodă interzisă de vitaminizare, intravenoasă. Gestul lui Ioniţă de a-şi retrage plângerea a venit după ce fotbalistul s-a gândit mai bine şi a trimis Comisiei de Audiere, o nouă declaraţie în care susţine că mărturia sa a fost dată după ce a fost supus unei presiuni foarte mari de către oficialii ANAD, scrie gsp.ro.

Mai mult, fotbalistul Astrei a susţinut, conform sursei citate, că mai multe dintre cuvintele din declaraţia sa au fost dictate de cei de la Agenţia Naţională Antidoping.

„Am fost supus unei presiuni enorme şi am recunoscut ce mi-au spus ei să recunosc. Am explicat totul în declaraţia trimisă Comisiei de audiere a ANAD, care sper sa adopte o decizie corecta şi să oprească toată această nedreptate aici. Vreau să se ştie adevărul şi să nu ajungem să fim pedepsiţi pe nedrept, eu sau colegii mei. Sper ca măcar cei din Comisie să fie corecţi”, a declarat Ioniţă pentru gsp.ro.

Alexandru Ioniţă, alături de alţi doi colegi de la Astra - Kehinde Fatai şi Takayuki Seto -, au folosit un tratament de refacere, intravenos, care e interzis de WADA, UEFA şi ANAD.

Afla mai multe despre: alexandru ionitadopajmarturieastra 

viewscnt
Articole similare