Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie în cazul în care Ronaldo e acuzat de viol! ”În aceste momente se caută filmările”. Dezvăluiri bombă despre scandalul anului

Răsturnare de situaţie în cazul în care Ronaldo e acuzat de viol! ”În aceste momente se caută filmările”. Dezvăluiri bombă despre scandalul anului
Comentarii

Scandalul în care Cristiano Ronaldo este acuzat de viol este departe de a fi încheiat. Portughezii au făcut câteva dezvăluiri care schimbă complet datele problemei şi îi distrug din credibilitate lui Kathryn Mayorga, cea care îl învinovăţeşte pe CR7.

Versiunea lui Cristiano este total diferită”. Aşa îşi încep portughezii dezvăluirile bombă despre scandalul Ronaldo vs Mayorga.

După ce au întreţinut relaţii intime, Cristiano şi Kathryn au părăsit împreună hotelul şi s-au întors în acelaşi club unde s-au şi cunoscut. Cei care se ocupă de caz caută acum filmările de pe camerele de supraveghere de la vremea respectivă. Dacă ele mai există, atunci cazul este rezolvat”, scrie presa din Portugalia.

Chiar dacă, până acum, a reacţionat o singură dată, prin intermediul contului său de Facebook, unde a spus că respinge cu tărie acuzaţiile ce-i sunt aduse, Ronaldo s-ar pregăti să rupă cu adevărat tăcerea în perioada imediat următoare. La sugestiile avocaţilor săi, CR7 a preferat să nu facă declaraţii suplimentare despre acest subiect până în momentul în care nu vor fi contactaţi de anchetatori.

Afla mai multe despre: ronaldomayorgascandalviol,  

viewscnt
Articole similare