Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie în cazul lui Cavani: Nu mai ajunge la Atletico! La ce echipă a fost propus

Răsturnare de situaţie în cazul lui Cavani: Nu mai ajunge la Atletico! La ce echipă a fost propus

PSG

Comentarii

Atletico Madrid încearcă încă din iarnă să îl aducă în LaLiga pe Edinson Cavani (33 de ani), care devine liber de conctract la finalul sezonului, însă transferul poate pica după ce atacantul din Uruguay a fost oferit către o formaţie din Serie A.

Cavani nu mai vrea să rămână la Paris Saint-Germain, însă nu a semnat, momentan, cu nicio altă echipă, astfel că PSG vrea să profite de acest lucru şi îi va oferi un nou contract atacantului, care ar urma să îl ţină la Paris până în 2022. 

Cu toate acestea, reprezentaţii jucătorului l-au propus celor de la Inter Milano, relatează Gazzetta dello Sport. Varianta Cavani este una atrăgătoare pentru Conte, dar şi pentru oficialii lui Inter. Alexis Sanchez se va întoarce la Manchester United, iar Olivier Giroud, o ţintă de a lui Conte, îşi va prelungi contractul cu Chelsea. În plus, Cavani ar urma să ajungă liber de contract. 

Atacantul a mai jucat în Italia înainte de transferul la PSG. În perioada petrecută la Palermo şi Napoli, Cavani a marcat 100 de goluri în Serie A. 

Afla mai multe despre: cavanipsgcavani la inter 

viewscnt
Articole similare