Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie în cazul lui Coutinho! Ce se poate întâmpla cu brazilianul, după ce expiră împrumutul la Bayern

Răsturnare de situaţie în cazul lui Coutinho! Ce se poate întâmpla cu brazilianul, după ce expiră împrumutul la Bayern

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona îi caută echipă lui Philippe Coutinho (27 de ani) şi despre viitoarea destinaţie a brazilianului se scriu multe. Ultima variantă, avansată de italienii de la Gazzetta dello Sport, este cea în care fotbalistul să intre în afacerea transferului lui Lautaro Martinez (22 de ani) de la Inter la FC Barcelona.

Împrumutat la Bayern Munchen pentru acest sezon, Coutinho nu va rămâne la formaţia din Bavaria, care nu vrea să plătească suma de tranfer definitiv. Astfel, Barcelona îi caută echipă fotbalistului brazilian pe care a plătit 160 de milioane de euro la începutul lui 2018. Gazzetta dello Sport scrie că Barcelona l-ar putea folosi pe Coutinho în oferta pentru transferul lui Lautaro Martinez (22 de ani) de la Inter, variantă cu care "nerazzurrii" ar fi de acord.

Coutinho a mai jucat la Inter în trecut, iar brazilianul ar fi pe placul lui Antonio Conte, antrenorul milanezilor, care şi l-ar dori la echipă. Fotbalistul a mai îmbrăcat tricoul "nerazzurro" din 2010 până în 2013, când a fost cumpărat de Liverpool.

În acest sezon, Philippe Coutinho a marcat de nouă ori şi a livrat opt pase de gol în 32 de meciuri jucate în toate competiţiile pentru Bayern.



Fotbalistul din "Ţara Cafelei" e dorit şi în Premier League, unde Newcastle e formaţia care-l doreşte cel mai tare. Brazilianul mai e dorit şi de Chelsea sau Leicester.

Afla mai multe despre: coutinhointerbarcelonatransferlautaro martinez 

viewscnt
Articole similare