Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Încă un transfer făcut de CFR Cluj. Campioana României a luat un atacant de 33 de ani

ULTIMA ORĂ | Încă un transfer făcut de CFR Cluj. Campioana României a luat un atacant de 33 de ani

Fotbal intern

Comentarii

CFR Cluj a reuşit încă un transfer, după ce l-a luat pe Kevin Boli. Campioana României l-a prezentat pe Cristi Bud, cel care se inţelesese iniţial cu Hermannstadt.

UPDATE: Cristi Bud a fost prezentat oficial la CFR Cluj. Atacantul de 33 de ani se înţelesese iniţial cu Hermannstadt, dar până la urmă a acceptat să revină în Gruia.


Experimentatul atacant semnase deja cu echipa antrenată de Vasile Miriuţă, dar oficialii campioanei au intervenit şi l-au contactat pe fotbalist. Aceştia au fost determinaţi să ia această decizie ca urmare a lipsei unei dubluri pentru George Ţucudean, iar Bud şi-a dat acordul pentru a reveni în Gruia.

Prin urmare, Cristi Bud a cerut şefilor nou-promovatei să nu îi înregistreze contractul la Ligă. Decizia lui Bud l-a supărat teribil pe Vasile Miriuţă, care îşi punea mari speranţe în el.

Teodor Birţ, preşedintele lui Hermannstadt, a confirmat informaţia, dar a precizat că Bud este încă jucătorul Sibiului.

„Ieri am anunţat un nou transfer, era vorba despre Cristi Bud, un atacant pe care ni l-am dorit şi cu care ne-am înţeles. Am semnat cu el, e jucătorul nostru, dar a apărut o situaţie acum puţin timp. Există interesul celor de la CFR Cluj pentru jucătorul Cristi Bud, motiv pentru care el nu este astăzi aici.

Suntem în tratative cu CFR Cluj, încercăm să găsim o formulă ca să putem să îl transferăm pe jucător de la noi la CFR. Nu vă putem da prea multe detalii, deocamdată suntem la nivel de discuţii. El este jucătorul nostru. Dacă vom reuşi să găsim formula prin care toată lumea să fie mulţumită, va merge la CFR Cluj, dacă nu, va rămâne la noi până în vară şi îşi va încheia contactul”, a declarat Birţ.

În vârstă de 33 de ani, Bud a evoluat ultima dată în Liga a III-a a Elveţiei, la Yverdon Sport, unde a strâns 14 meciuri şi a înscris 5 goluri.

Bud are trei titluri de campion în palmares, două cucerite în România, cu CFR Cluj (2009/2010, 2011/2012) şi unul în Republica Moldova, cu Milsami Orhei (2014/2015). Cristian Bud a evoluat în 186 de meciuri, în Liga 1, pentru Gaz Metan Mediaş, CFR Cluj, Pandurii Tg. Jiu, Poli Timişoara şi Concordia Chiajna, înscriind 50 de goluri.

Afla mai multe despre: bud 

viewscnt
Articole similare