Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie în cazul lui Cristian Chivu. Ce se întâmplă dacă Simone Inzaghi va fi demis

Răsturnare de situaţie în cazul lui Cristian Chivu. Ce se întâmplă dacă Simone Inzaghi va fi demis

Serie A

Comentarii

Scaunul lui Simone Inzaghi (47 de ani) se clatină serios, iar şefii celor de la Inter Milano au planul de rezervă pregătit.

În ultima lună, s-a vorbit tot mai intens de faptul că antrenorul român Cristian Chivu va fi promovat de la tineret, la prima echipă, în cazul în care Simone Inzaghi va fi îndepărtat.

Cu toate acestea, în urma unor rezultate slabe obţinute la echipa U19 a celor de la Inter, italienii s-au grăbit să afirme că fostul căpitan al echipei naţionale nu este pregătit să se ocupe de echipă, fie şi până în vară.

Cine ar urma să-l înlocuiască pe Simone Inzaghi

În fiecare zi se pomenea un alt nume de antrenor, dat favorit să-l înlocuiască pe Simone Inzaghi în cazul unei demiteri.

Cu toate acestea, publicaţia italiană ”Tuttosport” anunţă că şefii lui Inter Milano au un singur nume în gând, în cazul unei schimbări la nivelul băncii tehnice: Cristian Chivu.

Chiar dacă au fost speculate multe alte variante de interimat, italienii anunţă că singura soluţie luată în considerare de către şefi este Cristian Chivu.

Patronii chinezi nu mai acceptă niciun pas greşit din partea echipei, iar returul cu Benfica, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor ar putea fi decisiv. Inter are 2-0 după prima manşă, de la Lisabona, iar dacă nu va reuşi să obţină calificarea, Inzaghi va fi îndepărtat urgent.

De asemenea, Interul trebuie să facă tot posibilul pentru a prinde locul patru în Serie A, care să asigure prezenţe în viitoare ediţie a Ligii Campionilor. Dacă obiectivul nu va fi îndeplinit, Inzaghi va plăti.

Rămâne de văzut cum va gestiona tehnicianul italian acest final de sezon şi dacă va fi păstrat până la finalul stagiunii. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, conform jurnaliştilor din Peninsulă, Cristian Chivu va prelua frâiele echipei.

Afla mai multe despre: simone inzaghicristian chivuinter 

viewscnt
Articole similare