Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie în cazul lui Denis Alibec! Unde va juca după ofertele primite din Turcia: "E pregătit 100%. Asta mi-a zis"

Răsturnare de situaţie în cazul lui Denis Alibec! Unde va juca după ofertele primite din Turcia: "E pregătit 100%. Asta mi-a zis"

Superliga

Comentarii

Preşedintele Astrei, Dani Coman, a dezvăluit că atacantul Denis Alibec s-a răzgândit în privinţa plecării de echipa din Giurgiu. Internaţionalul român va continua în Liga 1.

Denis Alibec rămâne la Astra

Conducerea Astrei a făcut un anunţ neaşteptat. Denis Alibec va rămâne la Astra cel puţin până în iarnă, o schimbare poziţie faţă de acum câteva zile. 

Dani Coman a susţinut că Alibec a fost cel care a transmis că nu mai vrea să plece: "De la meciul cu FCSB nu aveam mari speranţe, ştiam cum sunt lucrurile la noi, ce probleme erau. Lucrurile revin în normal, însă. Chiar ieri am avut o discuţie cu Denis, e pregătit 100% şi nu mai vrea să plece. Mi-a zis că nu mai vrea să plece. Vrea să rămână, să joace bine şi să se transfere în iarnă. Era fericit că l-a chemat la naţională, la fel şi Lazar. Pe Lazar l-am luat după ce jucase un singur meci în Danemarca. Măcar la portari să mă pricep şi eu! (n.r. - râde) Mai avem doi portari tineri care vor lăsa o impresie foarte bună, o să vedeţi!", a declarat oficialul Astrei pentru Sport.ro.

Vicepreşedintele clubului Gaziantep, Muslum Ozmen, a anunţat, în urmă cu câteva zile, că s-a înţeles cu Denis Alibec în privinţa transferului. La acel moment lipsea doar acordul patronului Astrei, Ioan Niculae.

Patronul Astrei a avut pe masă o ofertă de 600.000 de euro şi 30% dintr-un viitor transfer pentru Denis Alibec, după ce a plătit 1 milion de euro în urmă cu câţiva ani pe vârful român. Dacă ar fi ajuns la Gaziantep, Denis Alibec ar fi încasat un salariu de 500.000 de euro, puţin sub ce oferea celălalt club din Turcia care-l dorea, Samsunspor. 

 

Afla mai multe despre: astradenis alibecdani coman 

viewscnt
Articole similare