Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie în cazul lui Gabi Tamaş! Reacţia conducerii Astrei după ce fundaşul a anunţat că pleacă

Răsturnare de situaţie în cazul lui Gabi Tamaş! Reacţia conducerii Astrei după ce fundaşul a anunţat că pleacă

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra e pe cale să obţină acordurile lui Bogdan Andone şi Gabi Tamaş în privinţa prelungirii contracelor. Anunţul a fost făcut de preşedintele giurgiuvenilor, Dani Coman, la o zi după remiza cu Gaz Metan.

Astra a avut de rezolvat şi alte probleme, pe lângă salariile restante către jucători. Contractele lui Gabi Tamaş şi Bogdan Andone expiră marţi, dar preşedintele Dani Coman a anunţat că a ajuns la o înţelegere cu cei doi. 

Antrenorul anunţase imediat după remiza cu Gaz Metan, scor 0-0, că s-a înţeles pentru încă un sezon cu Astra, în timp ce Gabi Tamaş a anunţat că e dispus să mai rămână la Astra doar până la finalul actualului sezon: 

”Azi am fost plecat din Bucureşti, mâine mă întorc şi am stabilit să prelungesc contractul lui Bogdan Andone şi cel al lui Gabi Tamaş. La cum a arătat Tamaş aseară eu cred că are şanse, ţinând cont de forma jucătorilor cu care e pe post, are şanse mari să mai prindă. Ne-am putea ajuta de experienţa pe care o are, de faptul că joacă meci de meci”, a declarat Dani Coman, pentru AntenaSport.

De asemenea, Dani Coman a mai spus că titlul nu e decis, deşi CFR Cluj a câştigat cu 1-0 în faţa lui FCSB: ”Eu nu cred că s-a terminat lupta pentru titlu. Se poate întâmpla orice, e de ajuns să pierzi un meci. Indiferent de rezultatul de la Cluj, eu cred că nu s-a terminat şi trebuie să luăm în calcul şi Craiova”, a mai declarat oficialul Astrei. 

Afla mai multe despre: gabi tamasastradani coman 

viewscnt
Articole similare