Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie în cazul lui Giedrius Arlauskis. Ce planuri are patronul lui CFR Cluj

Răsturnare de situaţie în cazul lui Giedrius Arlauskis. Ce planuri are patronul lui CFR Cluj

CFR Cluj

Comentarii

Situaţia lui Giedrius Arlauskis s-ar putea schimba în perioada următoare. În acest moment, portarul în vârstă de 33 de ani nu se antrenează sub comanda lui Dan Petrescu după ce şi-a manifestat dorinţa de a pleca odată cu Marian Copilu.

Demiterea lui Marius Şumudică şi a lui Marian Copilu a produs un efect în lanţ. Giedrius Arlauskis, foarte bun prieten cu Marian Copilu, şi-a manifestat şi el dorinţa de a pleca.

Portarul lituanian s-a arătat foarte nemulţumit de faptul că Marian Copilu a fost dat afară, în contextul în care acesta îl convinsese să revină la CFR Cluj. Dar situaţia lui Arlauskis s-ar putea schimba în perioada următoare.

Situaţia lui Arlauskis s-ar putea schimba. ”E o problemă care cred că se va regla”

Giedrius Arlauskis a plecat în Lituania imediat după ce Marius Şumudică a fost demis şi CFR Cluj l-a scos de pe lista de jucători pentru Liga 1.

Portarul în vârstă de 33 de ani este în continuare sub contract cu CFR Cluj şi le-a transmis celor din conducere că a plecat în Lituania pentru a-şi trata o problemă medicală.

Însă atitudinea lui Arlauskis i-a enervat pe cei de la CFR Cluj, mai ales că portarul a fost unul dintre jucătorii care au făcut scut în jurul lui Marius Şumudică.

Totuşi, situaţia lui Giedrius Arlauskis are şanse să se schimbe. Bogdan Mara, cel care între timp a revenit pe postul de director sportiv la CFR Cluj, a anunţat ce planuri are Neluţu Varga.

Mara susţine că patronul lui CFR Cluj este în negocieri cu Giedrius Arlauskis, pe care încearcă să-l convingă să revină la sentimente mai bune:

”Arlauskis este în discuţii cu patronul clubului, vedem ce se va întâmpla. E un portar de mare valoare. Ar fi un jucător extrem de important pentru echipa noastră, a câştigat patru campionate, are valoare mare şi poate să facă diferenţa în fotbal.

E o problemă care cred că se va regla. Avem nevoie de un portar de valoarea lui”, a spus Bogdan Mara la Pro X.

Afla mai multe despre: arlauskis 

viewscnt
Articole similare