Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie în cazul lui Messi. Rămâne superstarul argentinian la Barcelona? Noul răspuns dat de tatăl fotbalistului

Răsturnare de situaţie în cazul lui Messi. Rămâne superstarul argentinian la Barcelona? Noul răspuns dat de tatăl fotbalistului

Lionel Messi

Comentarii

Plecarea lui Messi de la Barcelona e pe cale să nu se mai realizeze. Ultimele informaţii din Argentina şi declaraţiile tatălui fotbalistului certifică acest lucru.

Conform jurnalistului Martin Arevalo, de la TycSports, publicaţie care a anunţat în premieră că Messi le-a spus şefilor Barcelonei că vrea să plece de pe Camp Nou, superstarul argentinian e dispusă revină asupra deciziei.

Contractul lui Messi cu Barcelona e valabil până în ara lui 2021, iar dacă fotbalistul îşi va duce înţelegerea la bun sfârşit nu ar mai exista probleme juridice care să pună stop plecării sale de pe Camp Nou. În acest moment, decarul catalanilor are o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro.

„Leo evaluează serios posibilitatea de a rămâne la Barcelona până în 2021 şi să părăsească pe uşa din faţă clubul. Există 90% şanse ca Messi să rămână la Barcelona. Joi (n.r - astăzi) vom avea o decizie finală", a declarat Martin Arevalo în Mundo Deportivo.

La scurt timp după anunţul făcut, jurnalistul argentinian a revenit cu un mesaj pe contul său de Instagram: „Există un scenariu nou, cu şanse reale, prin care cel mai bun jucător din lume să îşi ducă la capăt contractul, până în iunie 2021. În acest moment, se gândeşte la această variantă. Conducerea l-a rugat să rămână, iar Leo va decide curând. Vom vedea cum se va încheia".

 

Speculaţiile lui Arevalo sunt întărite şi de tatăl lui Lionel Messi, Jorge, care a plecat de la birourile fundaţiei „Messi” şi care a mers acasă la fiul său pentru a lua prânzul împreună. Jorge Messi a confirmat în premieră că sunt şanse ca sextuplul Balon de Aur să rămână sub comanda lui Koeman.

Când a sosit în Barcelona şi i s-a pus întrebarea dacă Messi va fi fotbalistul Barcelonei în sezonul viitor, Jorge Messi a afirmat „E dificil”. Acum însă, tatăl jucătorului a declarat „Nu ştiu”.

Afla mai multe despre: messibarcelona 

viewscnt
Articole similare