Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie în cazul lui Puşcaş. Dat ca şi plecat din cantonamentul naţionalei, atacantul va efectua şi antrenamentul oficial dinaintea meciului cu Armenia

Răsturnare de situaţie în cazul lui Puşcaş. Dat ca şi plecat din cantonamentul naţionalei, atacantul va efectua şi antrenamentul oficial dinaintea meciului cu Armeniagalerie foto

Echipa națională

Comentarii

România joacă luni, pe stadionul Steaua, meciul cu Armenia, iar Mirel Rădoi nu ştie dacă îl poate folosi pe George Puşcaş.

UPDATE | Deşi, iniţial, FRF a anunţat că George Puşcaş a părăsit cantonamentul naţionalei României, reprezentanţii federaţiei au revenit asupra deciziei şi au dezvăluit că atacantul va participa şi la antrenamentul de duminică seara.

"George Puşcaş va participa totuşi la antrenamentul din această seară, revenirea lui la Reading fiind amânată" , se arată pe site-ul frf.ro.

"Fiind preliminarii de Cupă Mondială, se joacă după regula FIFA, care prevede că se stă la două cartonaşe galbene sau la unul roşu, însă nu există niciun fel de precizare dacă după un cartonaş roşu se contabilizează şi cartonaşele galbene precedente.

Noi nu putem să riscăm să-l folosim pe Puşcaş. Am cerut o precizare de la FIFA, dar nu am primit încă răspuns. Încă nu a părăsit cantonamentul, dar ar urma să o facă" , au dezvăluit surse din cadrul FRF pentru gsp.ro.


"Suspendat pentru partida cu Armenia, atacantul George Puşcaş a părăsit azi cantonamentul României. Sperăm să ne revedem în noiembrie, sănătoşi, în formă şi tot mai aproape de Mondial!" , a fost mesajul postat pe site-ul oficial al FRF.

România - Armenia se joacă luni, în Ghencea

Cinci mii de bilete au fost puse la vânzare la casele stadionului Steaua. Din cauza restricţiilor, la meciul dintre România şi Armenia vor putea asista cel mult 15 mii de spectatori, iar 10 mii de bilete au fost deja vândute.

Programul caselor de bilete:

  • 10 octombrie 2021: 12:00 – 20:00
  • 11 octombrie 2021: 12:00 – 21:45

Clasamentul Grupei J:

Meciurile rămase de disputat în Grupa J a preliminariilor europene:

  • 11 octombrie: ROMÂNIA – Armenia, Islanda – Liechtenstein, Macedonia de Nord – Germania (21:45)
  • 11 noiembrie: Armenia – Macedonia de Nord (19:00), ROMÂNIA – Islanda, Germania – Liechtenstein (21:45)
  • 14 noiembrie: Liechtenstein – ROMÂNIA, Armenia – Germania, Macedonia de Nord – Islanda (19:00)

Afla mai multe despre: romania 

viewscnt
Articole similare