Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie în Franţa: Niţă ratează transferul la Lille! Sirigu semnează cu Lorient, în locul lui Mannone care va apăra la Lille

Răsturnare de situaţie în Franţa: Niţă ratează transferul la Lille! Sirigu semnează cu Lorient, în locul lui Mannone care va apăra la Lille

Fotbal

Comentarii

Fereastra de transferuri se va închide curând, iar cluburile se grăbesc să înregimenteze tot ce a rămas bun la dispoziţie.

Presa internaţională anunţă că portarul italian Salvatore Sirigu (36 de ani), dorit la un moment dat, în această perioadă de mercato, şi de către Rapid, ajuns la un acord cu formaţie franceză de primă ligă Lorient.

Sirigu îl încurcă pe Niţă! Ar fi o variantă pentru Rapid?

Salvatore Sirigu, fost câştigător de campionat european cu Italia în 2020, va ajunge la Lorient, unde îl va înlocui pe Vito Mannone (35 de ani), cel pe care Lorient îl va ceda la Lille, pentru a-i fi secund lui Lucas Chevalier.

Iniţial, s-a vorbit intens despre faptul că Florin Niţă (35 de ani) va deveni al doilea portar al celor de la Lille din această vară, însă se pare că Paulo Fonseca l-a ales pe Vito Mannone în detrimentul său.

Aşadar, Sirigu nu mai vine la Rapid şi semnează cu Lorient, iar Florin Niţă nu mai ajunge la Lille, din cauza portarului vândut de Lorient la Lille. 

În acest moment, Florin Niţă este liber de contract după ce a refuzat mai multe propuneri din Superligă, dar şi după ce a ratat ”trenul” numit Lille.

Florin Niţă şi-ar dori un loc de titular pentru a avea meciuri în picioare şi pentru a putea spera la echipa naţională în continuare.

Sau, dacă va fi cazul, rezervă la un club foarte puternic al Europei, aşa cum era Lille, şi aşa cum se întâmplă şi în cazul lui Ionuţ Radu, transferat în această vară în Premier League, la Bournemouth.

 

Afla mai multe despre: salvatore siriguvito mannoneflorin nitalorientlille 

viewscnt
Articole similare