Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie la Chelsea! Un fotbalist important s-a înţeles cu echipa lui Frank Lampard. Englezii au făcut anunţul

Răsturnare de situaţie la Chelsea! Un fotbalist important s-a înţeles cu echipa lui Frank Lampard. Englezii au făcut anunţul

Chelsea

Comentarii

Brazilianul Willian va rămâne şi din această vară la Chelsea, anunţă presa engleză. Fotbalistul este la finalul contractului şi ar fi putut semna cu orice echipă îşi doreşte.

În ciuda ofertelor de la cluburi importante, atât din Premier League, cât şi din alte campionate, Frank Lampard a rămas încrezător că brazilianul va continua la Chelsea şi de la finalul acestui sezon. 

Sky Sports anunţă că, în cele din urmă, fotbalistul în vârstă de 31 de ani şi clubul londonez au ajuns la un acord şi fostul jucător al lui Mircea Lucescu de la Şahtior Doneţk va mai rămâne pe Stamford Bridge. Iniţial, problema era că Chelsea îi oferea un contract pe doi ani de zile, în timp ce Willian dorea un angajament pe trei ani. 

Arsenal, Manchester United, Barcelona sau Inter Miami, echipa lui David Beckham din MLS, şi-au manifestat interesul faţă de Willian. Brazilianul nu a putut juca din cauza unei accidentări în victoria cu Wolves, din ultima etapă din Premier League, însă ar putea fi prezent pe teren la finala Cupei Angliei, din acest weekend.

Afla mai multe despre: chelseawillian 

viewscnt
Articole similare