Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie la FCSB! Ce se poate întâmpla cu "lista neagră" a lui Gigi Becali: "Asta e" | EXCLUSIV

Răsturnare de situaţie la FCSB! Ce se poate întâmpla cu "lista neagră" a lui Gigi Becali: "Asta e" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a decis: trei jucători sunt pe ”lista neagră” şi nu se vor mai pregăti cu Mihai Pintilii şi Elias Charalambous, la prima echipă.

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, i-a văzut l-a lucru şi s-a convins: fundaşul Cristi Ganea şi mijlocaşul Dorin Rotariu nu mai au ce căuta la echipă.

De asemenea, omul de afaceri vrea să scape şi de mijlocaşul croat Damjan Djokovic, care are un salariu mult prea mare pentru un jucător de rezervă - 20.000 de euro.

Probleme cu ”pedepsiţii” de la FCSB

Multe echipe din Superligă s-au arătat interesate de a-i achiziţiona pe cei trei indezirabili de la FCSB, însă marea problemă este că cei trei jucători ţin foarte mult să primească un salariu asemănător cu ce primeau de la Gigi Becali. Un lucru care nu este la îndemâna oricui.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că nu a discutat cu Damjan Djokovic despre plecarea de la echipă.

În acelaşi timp, MM recunoaşte că, dacă nu se va ajunge la o înţelegere cu echipele doritoare, nu va fi nicio problemă ca jucătorii să rămână la FCSB în continuare. Chiar dacă cei trei vor primi bani frumoşi fără a fi folosiţi în meciurile oficiale.

Nu ar fi prima dată când jucătorii vor fi plătiţi pentru antrenamente făcute separat de prima echipă. Iar Mihai Stoica îl dă exemplu pe fundaşul stânga Alexandru Stan, cel care a rămas la echipă timp de două sezoane, cât scria în contract, doar pentru salariul avantajos.

Basarab Panduru: ”Mă miră Djokovic că e pe lista neagră

Mihai Stoica: ”N-am avut nicio discuţie cu el, n-am vorbit cu el. Nu, nu s-a rezolvat cu niciun dintre ei. Ce să fie interesant?

Dacă rămân, se plătesc salarii şi asta e. Alexandru Stan, îţi spune ceva numele ăsta? Doi ani de zile a stat şi a luat bani

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali fcsblista neagra fcsbtransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare