Experiențe împreună.
You are here:

Răsturnare de situaţie la Mirel Rădoi? Unde şi-ar putea continua cariera selecţionerul României. EXCLUSIV | ”S-au întâmplat foarte multe momente de genul ăsta”

Răsturnare de situaţie la Mirel Rădoi? Unde şi-ar putea continua cariera selecţionerul României. EXCLUSIV | ”S-au întâmplat foarte multe momente de genul ăsta”

Echipa națională

Comentarii

Am putea avea parte de o răsturnare de situaţie în cazul lui Mirel Rădoi, după ce selecţionerul României a anunţat că nu-şi va prelungi contractul cu FRF.

Mirel Rădoi a surprins după meciul cu Armenia, câştigat cu 1-0 de naţionala României. Selecţionerul a anunţat că-şi termină în noiembrie contractul cu FRF şi nu are de gând să semneze prelungirea.

Mirel Rădoi a spus atunci că s-a încheiat un ciclu şi că nu mai este dispus să rămână la echipa naţională. Însă am putea avea parte de o răsturnare de situaţie.

Unde şi-ar putea continua cariera Mirel Rădoi

Contractul lui Mirel Rădoi cu FRF expiră la finalul preliminariilor pentru Cupa Mondială Qatar 2022. România mai are două meciuri de disputat două partide, cu Islanda (pe 11 noiembrie, pe teren propriu) şi cu Liechtenstein (pe 14 noiembrie, în deplasare).

Mirel Rădoi a anunţat că nu-şi va prelungi contractul după aceste două partide. Ceea ce înseamnă că, dacă România termină pe locul 2, Mirel Rădoi nu va sta pe bancă la meciurile de baraj pentru calificarea la Cupa Mondială.

Însă Nicolae Dică nu exclude varianta în care am putea avea parte de o răsturnare de situaţie.

Prezent în studioul Telekom Sport, secundul lui Mirel Rădoi a fost întrebat despre afirmaţia misterioasă făcută de Mihai Stoichiţă, care a spus că FRF nu caută un alt selecţioner.

Nicolae Dică recunoaşte astfel că există negocieri între Federaţie şi Mirel Rădoi şi lasă de înţeles că există o mică şansă ca cel din urmă să cedeze şi să accepte un nou contract. Mai ales dacă va simţi şi sprijinul jucătorilor:

”(n.r. că Stoichiţă a zis că nu caută alt selecţioner) Înseamnă că are încredere în discuţiile avute cu Mirel. Important e că, în momentul când foarte multe persoane ne contestau, aveam încredere în munca pe care o depunem în fiecare zi şi în lotul pe care îl aveam la dispoziţie, şi iată că acest lucru ne-a dat dreptate că putem face o echipă naţională puternică.

(Cine îl poate întoarce pe Rădoi?) S-au întâmplat foarte multe momente de genul ăsta, când jucătorii au întors antrenorul”, a declarat Nicolae Dică la Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare