Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Mbappe vrea să semneze prelungirea cu PSG: 4 condiţii pe care le pune francezul

Răsturnare de situaţie! Mbappe vrea să semneze prelungirea cu PSG: 4 condiţii pe care le pune francezul

PSG

Comentarii

Situaţia contractuală a lui Kylian Mbappe (23 de ani) la PSG ţine în continuare capul de afiş al marilor ziare din Europa, având în vedere că mai are mai puţin de şase luni din înţelegerea de pe Parc des Princes. Presa internaţională a aflat că Mbappe pune patru condiţii pentru a accepta prelungirea contractului cu PSG.

Răsturnare de situaţie! Mbappe vrea să semneze prelungirea cu PSG: 4 condiţii pe care le pune francezul

Sport şi L'Equipe scriu că Mbappe nu a fost convins de proiectul sportiv de la Real Madrid, după prima manşă din dubla din optimile Ligii Campionilor, în care "albii" nu au tras pe poartă. PSG s-a impus cu 1-0 tocmai printr-un gol marcat de Kylian Mbappe.

Ca atare, Kylian Mbappe a început să aibă semne de întrebare dacă să semneze sau nu cu Real Madrid, chiar dacă este marea dorinţă a lui Florentino Perez, preşedintele de pe "Bernabeu" care e gata să-l plătească regeşte. Starul francez pune patru condiţii pentru a semna un nou contract cu PSG.

Actuala înţelere dintre PSG şi Kylian Mbappe expiră în vara lui 2022 şi, până, acum părţile nu au ajuns la un acord pentru prelungire. L'Equipe a aflat cele 4 condiţii pe care le pune fotbalistul care a costat-o pe PSG nu mai puţin de 180 de milioane de euro.

Mână de fier a conducerii - Mbappe simte că PSG are nevoie să aibă mai multe reguli de ordine interioară ca jucătorii să devină mai serioşi, pentru a putea fi competitivi pe plan naţional şi internaţional. Mbappe nu e fericit cu libertatea pe care o au majoritatea jucătorilor şi din această cauză, crede el, nu pot ţine pasul cu echipele puternice.

Imaginea globală a proiectului - Kylian Mbappe e un fotbalist extrem de important pentru PSG, dar având în vedere că la francezi mai joace şi Messi, dar şi Neymar, nu este mereu în prim-plan. Francezul vrea ca el să fie imaginea proiectului de pe Parc des Princes, să fie recunoscut la nivel global ca numărul 1 din echipă. În plus, vrea ca el să bată toate penalty-urile şi loviturile libere.

Posibilitatea plecării în 2023 - Mbappe e gata să semneze prelungirea contractului cu PSG, dar pentru o perioadă de doar doi ani şi cu o clauză de reziliere abordabilă pentru cluburile mari în cazul în care vrea să schimbe peisajul pe termen scurt. PSG vrea ca Mbappe să rămână la PSG până după Mondialul din Qatar.

Salariu important - Pe lângă toate celelalte, Kylian Mbappe vrea şi un salariu important, vrea să fie printre cei mai bine plătiţi fotbalişti din lume având în vedere calităţile şi potenăţialul său uriaş. Oferta pe care i-a făcut deja PSG îl va transforma pe Kylian Mbappe în cel mai bine plătit fotbalist din lume.

Afla mai multe despre: mbappeconditiicontractpsg 

viewscnt
Articole similare