Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie pentru Ianis Hagi. Omul care l-a adus la Rangers şi-a dat demisia din club

Răsturnare de situaţie pentru Ianis Hagi. Omul care l-a adus la Rangers şi-a dat demisia din club
Comentarii

Viitorul lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers este pus sub semnul întrebării, după ce omul care a negociat împrumutul său de la Genk şi-a anunţat demisia din club.

Dave King a renunţat la funcţia de preşedinte al clubului Glasgow Rangers, la care este legitimat Ianis Hagi. Accesta anunţase încă din noiembrie 2019 că va renunţa la funcţia de preşedinte pentru a se dedica afacerilor sale din Africa de Sud. 

King a declarat că a fost pe punctul de a se răzgândi văzând cum creşte ameninţarea coronavirusului, însă a luat în cele din urma decizia de a pleca, după ce la nivelul clubului s-a stabilit un grup de lucru care să gestioneze situaţia legată de virusul ucigaş. Interimatul la conducerea grupării va fi asigurat de Douglas Park.

Transferul lui Ianis, pe agenda noului preşedinte

Ianis Hagi a impresionat în scurtul timp petrecut la Glasgow şi i-a convins pe şefii grupării de pe Ibrox să îi plătească clauza de transfer prevăzută în contractul de împrumut. Astfel, în schimbul sumei de cinci milioane de euro, Rangers îl poate transfera definitiv pe Ianis Hagi de la Genk. Iniţial, clubul scoţian anunţase că nu este interesată de o eventuală investiţie într-un transfer al mijlocaşului român, însă, acum, presa din Scoţia notează că, la insistenţele lui Steven Gerrard, oficialii lui Rangers au revenit asupra deciziei.

Rangers trebuie să se mişte însă repede, pentru că evoluţiile lui Hagi din Europa League au atras interes şi din partea altor echipe. Lazio Roma este cea mai importantă dintre ele, iar presa din Italia scrie că echipa la care evoluează Ştefan Radu ar fi pregătit deja oferta pentru internaţionalul român.

"Hagi ar putea fi jucătorul în jurul căruia atacul din sezonul următor va fi construit. Evoluţia sa din dubla manşă cu Braga demonstrează exact de ce este capabil.

Împrumutul său expiră pe 30 iunie, dar Gerrard şi conducerea lui Rangers ştiu că toate cărţile sunt la ei, în ciuda interesului lui Lazio" , scriu cei de la rangers.vitalfootball.co.uk.

Afla mai multe despre: ianis hagiglasgow rangerstransferdave kingpresedintedemisie 

viewscnt
Articole similare