Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie pentru Şumudică. Cine a dictat plecarea antrenorului de la CFR Cluj şi cum s-a schimbat totul într-o clipă

Răsturnare de situaţie pentru Şumudică. Cine a dictat plecarea antrenorului de la CFR Cluj şi cum s-a schimbat totul într-o clipă

CFR Cluj

Comentarii

Apar noi informaţii despre ce s-a întâmplat la CFR Cluj, în zilele de după înfrângerea dureroasă cu Steaua Roşie Belgrad din play-off-ul Europa League, scor 4-0. Intervenţia lui Marian Copilu ar fi fost decisivă şi, pentru moment, antrenorul continuă în Gruia.

CFR Cluj a mers ceas în Liga 1, dar în Europa a eşuat atunci când a dat peste adversari superiori. După înfrângerile cu Young Boys şi Steaua Roşie, postul lui Marius Şumudică a fost în pericol şi doar intervenţia preşedintelui clubului ar fi făcut ca tehnicianul să continue în Gruia. 

Ce s-a întâmplat la CFR Cluj cu Marius Şumudică

După meciul de marţi din Europa League, în club a avut loc o şedinţă la care au participat conducătorii, jucătorii şi antrenorul principal. Întâlnirea a fost confirmată de Şumudică, care a recunoscut că "s-au spus lucrurilor pe nume" şi că-şi va păstra funcţia, după cum a anunţat şi CFR Cluj, prin intermediul unui comunicat de presă. 

Totuşi, conform Spotmedia.ro, patronul Nelu Varga ar fi dictat plecarea antrenorului, dezamăgit de prestaţia din meciul de la Belgrad. Iritat, omul de afaceri le-ar fi transmis decizia sa oamenilor din club. 

Salvatorul lui Şumudică ar fi fost preşedintele clubului, Marian Copilu, cu care Şumi are o relaţie bună. Încă din primele zile la echipa din Cluj, tehnicianul a recunoscut că a fost surprins de cunoştinţele şi abilităţile oficialului. 

Copilu a prezentat mai multe argumente. CFR Cluj ar fi urmat să piardă bani, conform contractului, şi, în plus, conducerea nici nu ar fi avut de unde să aleagă un înlocuitor. Sursa citată anunţă că Dusan Uhrin a fost propunerea unui agent, nu dorinţa conducătorilor din Gruia. 

După ce i-au fost prezentate toate informaţiile, Nelu Varga a întors decizia iniţială şi a anunţat toate părţile, în şedinţă, că nu mai produce schimbarea la nivelul băncii tehnice.

Şumudică încă e protejat de rezultatele din campionat, unde a câştigat toate meciurile, dar o evaluare nouă va fi făcută în luna septembrie.

De altfel, principalul a subliniat importanţa următoarelor trei meciuri ale campioanei, până în pauza competiţională de la începutul lunii următoare."E important ca în cele trei jocuri să demonstrăm că CFR nu traversează o criză". Pentru a depăşi cu bine această perioadă, Şumudică a primit o veste bună. Trei fotbalişti importanţi revin în lot, după ce au fost indisponibili. 

Afla mai multe despre: cfr clujmarius sumudicanelu vargamarian copilumarius sumudica cfr cluj 

viewscnt
Articole similare