Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie. Pică transferul la FCSB? Jucătorul a primit ofertă care l-a dat peste cap

Răsturnare de situaţie. Pică transferul la FCSB? Jucătorul a primit ofertă care l-a dat peste capgalerie foto

FCSB

Comentarii

Un jucător dat ca şi transferat la FCSB a primit o ofertă de la un club important din Europa şi există şanse mici să semneze cu echipa lui Gigi Becali.

Alexandru Creţu, jucător devenit important la echipa naţională, devine liber de contract în această vară. Mijlocaşul de 29 de ani îşi termină înţelegerea cu Maribor şi va pleca gratis. Acest lucru îl face foarte interesant pentru cluburile din această parte a Europei.

Dat ca sigur la FCSB, Alexandru Creţu este interesat să-şi continue cariera în străinătate şi ultima ofertă l-a pus pe gânduri. Presa din Slovenia scrie că internaţionalul român a primit o propunere de la Dinamo Zagreb, echipă care an de an joacă în cupele europene.

Pică transferul la FCSB? Creţu a primit o ofertă de la Dinamo Zagreb

În ultimele luni, Gigi Becali a negociat intens transferul lui Alexandru Creţu la FCSB. Mai ales că poate veni liber de contract, o condiţie care-l încântă pe fostul europarlamentar. În urmă cu o lună, Gigi Becali a oferit o declaraţie misterioasă despre transferul lui Alexandru Creţu:

”De unde ştiţi voi că îl aduc pe Alex Creţu la vară? Nu vorbesc acum de transferuri! Vreau să iau titlul”, a pus atunci patronul FCSB. Între timp, lucrurile s-au complicat foarte mult.

Site-ul svet24.si scrie că Alexandru Creţu este dorit de Partizan Belgrad, dar în ultimele zile a primit o ofertă foarte tenantă de la Dinamo Zagreb, pe care mijlocaşul de 29 de ani este tentat să o accepte. De altfel, Creţu este interesat în primul rând de ofertele din străinătate.

”Sunt la Maribor, urmează să reziliez zilele următoare. Să rămân, prioritar e să rămân afară, dar dacă va veni o oferta bună din Liga 1, de ce nu? Dar prioritatea mea numărul unu e să rămân afară”, a spus Creţu pentru as.ro.

Oferta făcută de Gigi Becali pentru Creţu este, totuşi, consistentă. Patronul FCSB i-a propus un salariu lunar de 15.000 de euro şi o primă de instalare de 100.000 de euro. Totuşi, Dinamo Zagreb i-ar putea pune pe masă un contract cu un salariu anual de 400.000 de euro, adică aproximativ 33.000 de euro pe lună.
 

Afla mai multe despre: alexandru cretu 

viewscnt
Articole similare