Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Italienii anunţă că Lazio a luat legătura cu anturajul lui Ianis Hagi! Problemele lui Rangers îl trimit în Serie A

Italienii anunţă că Lazio a luat legătura cu anturajul lui Ianis Hagi! Problemele lui Rangers îl trimit în Serie A

Stranieri

Comentarii

Transferul lui Ianis Hagi este intens abordat de presa din Scoţia şi Italia. În timp ce britanicii susţin că viitorul românului este pe Ibrox, italienii mizează pe problemele financiare ale echipei antrenate de Steve Gerrard şi dau Lazio ca destinaţie finală pentru internaţionalul român în această vară.

  • Ianis Hagi e doar împrumutat la Rangers până la finalul acestui sezon, iar britanicii au prima şansă pentru a obţine semnătura lui Ianis Hagi. Rangers va fi nevoită să achite în jur de 5 milioane de euro pentru transferul definitiv, în timp ce Lazio a licitat cu un milion de euro mai mult pentru fotbalistul care avut o experienţă neplăcută în Italia, în trecut, la Fiorentina, unde a fost ţinut mai mult la echipa a doua a clubului.

Italienii susţin că transferul lui Ianis Hagi la Lazio e tot mai aproape. Oficialii ar fi luat legătura cu reprezentanţii fotbalistului

În plină pandemie de coronavirus, Ianis Hagi a revenit în România, după ce a primit acordul lui Rangers, iar în următoarele luni se va lua o decizie în privinţa viitorului său. Deşi transferul definitiv la Rangers părea posibil, lucrurile s-au schimbat în ultima perioadă, din cauza problemelor financiare cauzate de COVID-19, care „a îngheţat” fotbalul în aproape toată lumea, notează jurnaliştii italieni.

Corrieredellosport.it, publicaţia care a dezvăluit interesul lui SS Lazio pentru Ianis Hagi în urmă cu câteva săptămâni, a revenit cu noi informaţii despre situaţia fiului lui Gică Hagi.

Astfel, sursa citată susţine că noul preşedinte al lui Rangers, Douglas Park, cel care l-a înlocuit pe omul care l-a adus pe Ianis Hagi în Scoţia, Dave King, a anunţat sistarea investiţiilor în vară, pentru a echilibra finanţele fostei campioane din Scoţia, club afectat de pandemia de coronavirus. În aceste condiţii, conducerea britanicilor nu ar mai fi dispusă să-i plătească lui Genk cele 5 milioane de euro.

Oficialii lui Lazio avansează în privinţa transferului lui Ianis Hagi: „Au luat legătura cu anturajul fotbalistului”

Rănit în orgoliu după ce nu a reuşit în urmă cu câţiva ani la Fiorentina, Ianis Hagi şi-ar dori să revină în Italia, dar la SS Lazio, fiind clubul „la care visează”, mai notează jurnaliştii italieni.

De altfel, conducerea clubului din capitala Italiei face progrese şi ar fi luat deja legătura cu reprezentanţii lui Ianis Hagi, pentru transferul mijlocaşului în Serie A. În februarie, fotbalistul român de naţională a renunţat la impresarul italian Pietro Chiodi şi a semnat cu AC Talent, o firmă de impresariat din Statele Unite ale Americii.

Lazio, club interesat de Ianis Hagi de la începutul lunii martie, este marea surpriză a acestei ediţii din Serie A, campionat care, în prezent, este suspendat din cauza pandemiei de COVID-19, aşa cum sunt majoritatea campionatelor lumii. După 26 de etape, Lazio are 62 de puncte şi se află pe locul al doilea în ierarhia din Serie A, la doar o lungime de liderul Juventus Torino.

  • 5 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi, conform Transfemarkt.de
  • 372 de milioane de euro valorează lotul lui Lazio

În urmă cu o săptămână, jurnaliştii italieni anunţau că transferul lui Ianis Hagi la Lazio este pe ultima sută de metri, prezentând şi suma transferului în Serie A.

 

 

 

 

 

Afla mai multe despre: ianis hagitransfer ianis hagilaziorangerstransfer ianis hagi laziogica hagirangersclauza ianis hagi 

viewscnt
Articole similare