Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Tonali nu mai merge la Inter şi semnează cu AC Milan. Acord total cu jucătorul

Răsturnare de situaţie! Tonali nu mai merge la Inter şi semnează cu AC Milan. Acord total cu jucătorul

AC Milan

Comentarii

Sandro Tonali a fost la un pas de transferul la Inter Milano, însă echipa antrenată de Antonio Conte s-a retras definitiv din cursa pentru ''noul Pirlo''. Presa din Italia scrie că rivala AC Milan este aproape de un acord pentru transferul fotbalistului.

Inter s-a înţeles cu Tonali şi era aproape de a avea un acord şi cu Brescia, însă brusc nerazzurri s-au retras din această afacere, iar AC Milan a intrat rapid pe fir. 

Gazzetta dello Sport scrie că Milan a făcut o ofertă de 38 de milioane de euro pentru Sandro Tonali. Clubul rossonero va plăti 10 milioane de euro pentru împrumutul mijlocaşului, cu opţiunea de a îl transfera definitiv sezonul viitor pentru alte 28 de milioane. Jurnalistul italian Alfredo Pedulla susţine că o întâlnire între oficialii celor două echipe pentru a finaliza transferul va avea loc în curând. 

Milan s-a înţeles deja cu Tonali, care ar urma să semneze un contract valabil pentru următoarele cinci sezoane, cu un salariu de 2,2 milioane de euro anual.

În vârstă de 20 de ani, Tonali este unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti. Văzut ca "noul Pirlo" în Italia, mijlocaşul defensiv este un produs al celor de la Brescia. În sezonul 2019-2020, cel în care "rândunelele" au retrogradat în Serie B, Tonali a jucat 36 de meciuri, a marcat un gol, în poarta lui Ionuţ Radu şi a dat şapte pase decisive. 

Afla mai multe despre: sandro tonaliac milan 

viewscnt
Articole similare