Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Unde semnează Marius Şumudică după ce a plecat de la Rizespor. Antrenorul ajunge în străinătate

Răsturnare de situaţie! Unde semnează Marius Şumudică după ce a plecat de la Rizespor. Antrenorul ajunge în străinătate

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul român Marius Şumudică a încheiat pe cale amiabilă contractul cu Rizespor, iar imaginea bună pe care o are în Turcia îi poate aduce un nou contract. Tehnicianul a afirmat că impresarii cu care ţine legătura l-au anunţat care sunt echipele care-l doresc.

Marius Şumudică a avut o primă parte de sezon superbă în Turcia, cu Gaziantep, dar totul s-a năruit în decurs de câteva luni. Antrenorul român a plecat cu scandal de la echipa pe care o dusese în fruntea clasamentului din Super Lig şi a stat doar două luni la Rizespor, club aflat în subsolul clasamentului. 

Marius Şumudică şi-a anunţat revenirea. Unde poate semna în vară: "E prima opţiune"

Vineri dimineaţa, Marius Şumudică a făcut câteva dezvăluiri. Antrenorul a recunoscut că două cluburi din Liga 1, Poli Iaşi şi Dinamo Bucureşti, l-au anunţat că-l doresc. În cadrul intervenţiei sale, antrenorul român a recunoscut care a fost răspunsul. 

În ultimii ani, Marius Şumudică a recunoscut că şi-ar dori să le antreneze pe Rapid şi Universitatea Craiova, dar, în vară, prima variantă a antrenorului e revenirea în Turcia, acolo unde a fost unul dintre cei mai apreciaţi antrenori ai sezonului. 

De altfel, tehnicianul a susţinut că mai mulţi impresari l-au contactat şi i-au adus la cunoştinţă că mai multe cluburi din Turcia îl doresc. Marius Şumudică ar putea reveni în câteva luni, în Super Lig: 

"Pot ajunge tot acolo (n.r. - în Turcia). Sunt în legătură cu nişte impresari şi sunt câteva variante din Turcia. Pot ajunge în vară. E prima variantă", a declarat, pentru ProX, Marius Şumudică. 

Ce oferte a primit Marius Şumudică în acest sezon

După plecarea de la Gaziantep şi înainte de a semna cu Rizespor, Marius Şumudică a avut la dispoziţie şi varianta Al Shabab, în zona Golfului. Totuşi, antrenorul a refuzat, pentru a rămâne la un nivel superior în Turcia. De asemenea, de Marius Şumudică s-a interesat şi "o echipă de tradiţie din Turcia, din subsolul clasamentului", după cum recunoştea antrenorul, într-o intervenţie pentru Telekom Sport. 

De-a lungul carierei, Marius Şumudică le-a antrenat pe: Rapid, Rocar Bucureşti, Inter Gaz, Progresul, Farul, Gloria Bistriţa, Rapid, Kavala, Astra, FC Braşov, FC Vaslui, U Cluj, Sl Shabab, Concordia Chiajna, Kayserispor, Gaziantep şi Rizespor. 

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica revenire turciaturciamarius sumudica gaziantepmarius sumudica rizespor 

viewscnt
Articole similare