Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie. Universitatea Craiova va avea un alt antrenor. Varianta Mirel Rădoi a picat

Răsturnare de situaţie. Universitatea Craiova va avea un alt antrenor. Varianta Mirel Rădoi a picatgalerie foto

Superliga

Comentarii

La Universitatea Craiova va veni un alt antrenor după ce Mirel Rădoi a lăsat de înţeles că obiectivul său este să-şi continue proiectul la echipa naţională. Rădoi s-a arătat deranjat şi după ce Giovanni Becali a declarat că, deşi nu are informaţii, este sigur că selecţionerul României va fi noul antrenor al Universităţii Craiova.

Universitatea Craiova este nevoită să-şi caute un alt antrenor. Mirel Rădoi, cel care a fost dat ca favorit pentru banca vicecampioanei României, lasă de înţeles că nu are vreun plan în acest sens. 

Universitatea Craiova trebuie să-şi caute un alt antrenor. Rădoi: ”Deja se speculează prea mult”

Selecţionerul României s-a arătat deranjat când a fost întrebat dacă va fi noul antrenor al Universităţii Craiova. Mirel Rădoi se declară nemulţumit că se speculează tot mai mult pe această temă şi lasă de înţeles că nu are de gând să abandoneze proiectul pe care l-a început la naţională. În acest context, Universitatea Craiova este nevoită să-şi caute un alt antrenor.

”(Dacă îl deranjează că mulţi îl dau ca şi plecat la Craiova) Suntem obişnuiţi cu astfel de lucruri şi trebuie să lucrăm în continuare. Mai departe, v-am spus, nu vreau să vorbesc despre anumite cluburi, pentru că sunt la echipa naţională. Deja se speculează foarte multe lucruri, foarte multe persoane ştiu în locul meu deja unde o să fiu (n.r. ieri, Giovanni Becali a declarat că Rădoi merge la Craiova). Va trebui să vin într-o zi cu toate contractele pe care le am acasă, să vă arăt de la câte echipe am... să discutăm despre fiecare în parte şi n-am mai discuta despre fotbal”, a declarat Mirel Rădoi.

Rămâne Corneliu Papură până în iarnă? În trecut a avut rezultate apreciate

Până când îşi va găsi un alt antrenor, Universitatea Craiova se bazează pe Corneliu Papură, cel care a fost desemnat să asigure interimatul. Fostul internaţional român nu este însă la prima astfel de aventură. Papură a fost interimar şi după plecările lui Devis Mangia şi Victor Piţurcă. Interesant este că atunci a avut rezultate foarte apreciate, cât timp a fost antrenor principal.

Dacă va continua seria bună de rezultate, n-ar fi exclus ca Papură să rămână principal până în iarnă, când Craiova ar putea să-şi aducă un alt antrenor, care să aibă timp să pregătească echipa pentru partea a doua a sezonului. Pe listă s-ar afla şi Edi Iordănescu, cel care în trecut a mai negociat cu echipa din Bănie. 

Afla mai multe despre: universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare