Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare incredibilă de situaţie. Agentul lui Dan Petrescu l-a dat de gol. Nu merge nici în Anglia, nici la arabi: ”Este un club de top la nivel european”

Răsturnare incredibilă de situaţie. Agentul lui Dan Petrescu l-a dat de gol. Nu merge nici în Anglia, nici la arabi: ”Este un club de top la nivel european”

Stranieri

Comentarii

Nikolai Pyrneu, agentul lui Dan Patrescu, l-a dat de gol pe antrenorul român. Pyrneu susţine că Petrescu vrea să revină în Rusia şi a lăsat de înţeles că este în negocieri cu ŢSKA Moscova şi Lokomotiv Moscova, două dintre cele mai mari echipe din Rusia.

Dan Petrescu a fost în negocieri foarte avansate cu Al Nassr, din Arabia Saudită, dar antrenorul român are alte planuri. Nikolai Pyrneu, agentul său, l-a dat de gol într-un interviu în presa din Rusia.

Dan Petrescu, dat de gol de agentul său. Negociază cu ŢSKA Moscova şi Lokomotiv?

Fostul fundaş al lui Chelsea a antrenat în trei rânduri în Rusia. De două ori pe Kuban şi o dată pe Dinamo Moscova. De fiecare dată, Dan Petrescu a lăsat o impresie excelentă şi, de fiecare dată când a rămas liber de contract, a fost căutat de echipe din Rusia.

Agentul său l-a dat de gol şi spune că Dan Petrescu îşi doreşte şi acum să revină în campionatul Rusiei. Nikolai Pyrneu a recunoscut ofertele din zona arabă, dar spune că prioritatea lui Dan Petrescu este să se întoarcă în Rusia, de unde ar avea propuneri de la ŢSKA Moscova şi Lokomotiv Moscova.



”Dan se simte foarte bine, se odihneşte după ce a plecat de la CFR Cluj. Există deja propuneri din Arabia Saudită, din Emiratele Arabe Unite, dar încă ne gândim. Dar, aşa cum am spus de multe ori, prioritatea lui este să se întoarcă în Rusia. Petrescu este pregătit să lucreze, dar nu depinde de noi. ŢSKA Moscova ar fi interesantă pentru el. Este un club de top la nivel european, orice antrenor normal se vede la această echipă. La fel ca la Spartak”, a declarat Nikolai Pyrneu pentru RIA Novosti.

Dan Petrescu nu vrea să-şi continue cariera în zona arabă

În această iarnă, fostul antrenor al lui CFR Cluj a fost în negocieri foarte avansate cu Al Nassr, din Arabia Saudită. Arabii îi ofereau un contract pe două sezoane, cu un salariu de 2,5 milioane de euro pentru acest an şi 3 milioane de euro pentru anul următor.

Dan Petrescu părea decis să meargă la Al Nassr, dar s-a răzgândit în ultimul moment. De asemenea, au apărut zvonuri că ar fi dorit şi de Sheffield Wednesday. Acum, agentul său îl dă de gol şi spune că antrenorul în vârstă de 53 de ani îşi doreşte să meargă în campionatul Rusiei. Mai ales că la ŢSKA Moscova sau Lokomotiv Moscova ar avea mari şanse să facă performanţe importante şi în Europa.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare