Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare incredibilă de situaţie după plecarea de la CFR Cluj. Dan Petrescu dă marea lovitură şi preia echipa naţională. Surpriză totală

Răsturnare incredibilă de situaţie după plecarea de la CFR Cluj. Dan Petrescu dă marea lovitură şi preia echipa naţională. Surpriză totală

CFR Cluj

Comentarii

Două săptămâni au trecut de la despărţirea lui Dan Petrescu de CFR Cluj, însă antrenorul de 52 de ani este foarte aproape de a reveni pe banca tehnică.

Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj, după eliminarea din Cupa României suferită în faţa celor de la Poli Iaşi. Între timp, pe banca tehnică a campioanei Ligii I din ultimele trei sezoane a fost adus Edward Iordănescu, antrenor care a fost aproape de a produce o adevărată minune în Europa League. La jumătatea acestei săptămâni, CFR Cluj a condus-o pe Young Boys până în minutul 90+2, însă o decizie eronată a centralului partidei a făcut ca elveţienii să egaleze, apoi să câştige meciul, iar campioana României a ratat calificarea în 16-imile Europa League.

În ceea ce îl priveşte pe Dan Petrescu, antrenorul de 52 de ani nu duce lipsă de oferte şi este foarte aproape de a reveni pe banca tehnică. Dacă, tot în această săptămână, presa din Bulgaria a anunţat că oficialii lui Ludogoreţ l-au contactat pe Dan Petrescu pentru a veni să-i antreneze pe Dragoş Grigore, Cosmin Moţi şi Claudiu Keşeru, jurnaliştii britanici notează că Celtic n-a renunţat la antrenorul român, iar şefii echipei scoţiene sunt interesaţi de aducerea sa la echipă.

Răsturnare incredibilă de situaţie după plecarea de la CFR Cluj. Dan Petrescu dă marea lovitură şi preia echipa naţională

Presa din Golf notează acum că Dan Petrescu este în atenţia şeicilor din Emiratele Arabe Unite pentru a prelua prima reprezentativă, care nu traversează cea mai bună perioadă. Cu rezultate dezamăgitoare în acest an, în care a jucat doar amicale, două dintre ele pierdute cu Uzbekistan şi cu Bahrain, reprezentativa Emiratelor Arabe Unite se află într-o situaţie dificilă şi în grupa din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. Astfel, pentru a aduce rezultatele mult aşteptate, oficialii arabi vor acum să îl convingă pe Dan Petrescu să preia echipa naţională.

Ar fi pentru prima dată în carieră când Dan Petrescu ar ocupa postul de selecţioner, însă fotbalul din Golf nu îi este străin. Antrenorul de 52 de ani le-a mai pregătit pe Al Arabi şi Al Nasr pentru o scurtă perioadă în 2014, respectiv în 2016.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare