Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare incredibilă de situaţie. Haaland nu mai merge la Barcelona şi e aproape de un alt club uriaş. Antrenorul l-a "bombardat" cu mesaje şi apeluri

Răsturnare incredibilă de situaţie. Haaland nu mai merge la Barcelona şi e aproape de un alt club uriaş. Antrenorul l-a "bombardat" cu mesaje şi apeluri

Transferuri

Comentarii

Erling Haaland este unul dintre cei mai râvniţi tineri jucători din fotbalul mondial. Toate cluburile cu renume doresc să îl aducă pe norvegian, dar unul dintre acestea pare să aibă un avantaj, datorită unei realţii preexistente între actualul manager al echipei şi starul norvegian.

Conform presei britanice, Ole Gunnar Solskjaer îl "bombardează" cu apeluri pe Erling Haaland, pentru a îl convinge pe conaţionalul său să se alăture lui, la Manchester United. Acesta i-a mai refuzat pe ”diavolii roşii” o dată, când a semnat cu Dortmund, dar ar fi interesat să mai lucreze cu managerul norvegian, cei doi colaborând în trecut şi la Molde.

Atacantul de doar 20 de ani a reuşit 49 de goluri în 49 de partide pe Signal Iduna Park până acum, iar Solskjaer este convins că transferul său este necesar pentru a o aduce pe United la următorul nivel. Însă ”diavolii roşii” nu sunt singura echipă interesată de serviciile ”wonderkid-ului”. Chelsea, Manchster City, Liverpool, Real Madrid şi Barcelona şi-au manifestat şi ele interesul faţă de Haaland.

Contractul norvegianului cu Dortmund conţine o clauză de reziliere de 75 de milioane de euro, un număr relativ scăzut comparativ cu alte transferuri din anii recenţi. Însă Borussia ar fi dispusă să se despartă de golgheterul său încă din vara acestui an, pentru a obţine o sumă cât mai importantă pentru norvegian.

În plus, clasată pe locul al cincilea în Bundesliga, Dortmund este în pericol să rateze calificarea în Champions League, fapt ce ar face păstrarea lui Haaland aproape imposibilă.

Afla mai multe despre: haaland 

viewscnt
Articole similare