Experiențe împreună.
You are here:

Răsturnare incredibilă de situaţie! Ibrahimovic s-a înţeles cu noua sa echipă şi a semnat până la finalul sezonului

Răsturnare incredibilă de situaţie! Ibrahimovic s-a înţeles cu noua sa echipă şi a semnat până la finalul sezonului
Comentarii

Zlatan Ibrahimovic s-a înţeles cu noua sa echipă, pentru un contract valabil până la finalul sezonului, anunţă The Telegraph.

La 38 de ani, Zlatan Ibrahimovic revine la AC Milan, club la care a mai evoluat între 2010 şi 2012.

Atacantul suedez a ajuns la un acord de principiu cu "diavolii" şi, dacă va impresiona în restul acestui sezon, va mai semna pe încă un an. 

Astfel, Zlatan Ibrahimovic, care era liber de contract după despărţirea de gruparea din MLS LA Galaxy, a refuzat să revină în Premier League, acolo unde era dorit de mai multe echipe, notează sursa amintită.

Ibrahimovic, care a ajuns la Los Angeles în 2018, şi-a încheiat contractul cu Galaxy, pentru care a marcat 53 de goluri şi a dat 17 pase decisive, în 52 de meciuri jucate, fără însă a câştiga vreun trofeu cu această formaţie.

Ibrahimovic, coproprietar la Hammarby

Zlatan Ibrahimovic a devenit coproprietar al clubului suedez Hammarby, anunţă presa internaţională.

Ibrahimovic, în vârstă de 38 de ani, a declarat pentru Sportbladet că a ajuns la un acord cu Hammarby şi AEG pentru dezvoltarea clubului suedez pe plan internaţional.

Compania AEG este proprietara clubului Los Angeles Galaxy, unde Ibrahimovic a evoluat două sezoane şi a marcat 53 de goluri în 56 de meciuri.

viewscnt
Articole similare
Bianca Andreescu și-a adus prietenul la antrenamente! Tenismena nu-l scapă deloc din ochi FOTO