Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare incredibilă de situaţie la FCSB. Gigi Becali renunţă definitiv la fotbal şi ia o decizie de ultimă oră. Patronii surpriză care preiau echipa

Răsturnare incredibilă de situaţie la FCSB. Gigi Becali renunţă definitiv la fotbal şi ia o decizie de ultimă oră. Patronii surpriză care preiau echipa

FCSB

Comentarii

FCSB este cea mai în formă echipă din Liga I, iar acest lucru se vede şi în rezultatele obţinute care au dus echipa patronată de Gigi Becali pe primul loc în clasament.

Cinci victorii consecutive are FCSB în Liga I, parcurs în urma căruia a preluat conducerea în clasament, fiind la egalitate de puncte cu ocupanta locului doi, Universitatea Craiova, care, între timp, şi-a demis antrenorul Cristiano Bergodi. La trei lungimi în spatele celor două se află CFR Cluj, campioana României din ultimele trei sezoane. Pe lângă rezultatele excelente care se ridică la nivelul aşteptărilor patronului Gigi Becali, FCSB se poate lăuda şi cu o performanţă pe care n-a mai reuşit-o de mulţi ani.

Roş-albaştrii au marcat 28 de goluri în cele zece etape disputate şi au cel mai bun atac din Liga I. În plus, pe lângă forţa ofensivă impresionantă a echipei, latifundiarul din Pipera mai are şi o altă bucurie. După ce, în ultimele sezoane, a adunat cei mai buni tineri jucători din ţară, rezultatele au început să apară. Dennis Man şi Florin Tănase sunt golgheterii la zi ai campionatului, iar Darius Olaru, Olimpiu Moruţan sau Andrei Vlad au devenit oameni de bază atât la FCSB, cât şi în naţionala României de tineret.

Răsturnare incredibilă de situaţie la FCSB. Gigi Becali renunţă definitiv la fotbal şi ia o decizie de ultimă oră

Iar înainte de a se accidenta în meciul cu Backa Topola, din preliminariile Europa League, Florinel Coman prinsese un loc de titular chiar în prima reprezentativă a României. Iar toate performanţele obţinute de FCSB în ultimele luni se datorează şi "dispariţiei" lui Gigi Becali din spaţiul public. Conform apropiaţilor patronului roş-albaştrilor, jucătorii sunt mult mai relaxaţi şi mai concentraţi la evoluţiile lor fără criticile venite din partea latifundiarului din Pipera.

În urma rezultatelor bune înregistrate de FCSB, Becali a luat decizia de a se retrage definitiv din fotbal. Patronul echipei n-a mai trecut pe la baza de pregătire din Berceni de mai bine de cinci luni, iar acum este hotărât să părăsească şi oraşul Bucureşti. Conform impact.ro, Gigi Becali a vizitat mai multe mănăstiri din ţară, însă este hotărât să se retragă la un lăcaş de cult din Vâlcea pentru a scăpa de "nebunia" în care a fost implicat în ultimii ani. Astfel, FCSB va rămâne pe pe mâinile lui Vasile Geambazi, Marius Ianuli şi ginerele Mihai Mincu.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaualiga 1 

viewscnt
Articole similare