Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare TOTALĂ de situaţie! Ce club a făcut o ofertă oficială pentru Ianis Hagi: ”Totul e aproape gata!” Anunţ de ultimă oră

Răsturnare TOTALĂ de situaţie! Ce club a făcut o ofertă oficială pentru Ianis Hagi: ”Totul e aproape gata!” Anunţ de ultimă oră

Farul Constanța

Comentarii

Spania, Belgia, Olanda şi, mai nou, Rusia. Presa din Rusia anunţă că Ianis Hagi ar putea ajunge la Moscova în această vară.

De la Barcelona la Sevilla, de la Anderlecht la Genk, iar acum, ca o răsturnare de situaţie totală, în campionatul Rusiei.

Spartak Moscova ar fi formaţia care a ajuns la un acord de principiu cu Viitorul Constanţa. Cel puţin aşa scrie presa rusă, care anunţă că Ianis Hagi are şanse importante să joacă în prima ligă din Rusia în sezonul viitor.

Nu neapărat toamna asta, dar un vis al meu de mic era să joc în campionatul Spaniei. Dar asta nu înseamnă că dacă voi fi mai mulţumit din altă parte voi refuza. Îmi doresc ca orice alt jucător să ajung în primele 5 campionate din lume şi să mă menţin acolo.

Cred că mulţi dintre noi vor face pasul la cel mai înalt nivel şi o să ne menţinem acolo şi cu naţionala sigur vom avea acelaşi performanţe ca la tineret. Obiectivul meu este acela de a câştiga un trofeu cu naţionala”, a spus Ianis Hagi, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ianis hagispartak moscova 

viewscnt
Articole similare