Experiențe împreună.
You are here:

Răsturnare uluitoare de situaţie. Dat ca şi transferat la U Craiova, Ţucudean semnează cu altă echipă de top

Răsturnare uluitoare de situaţie. Dat ca şi transferat la U Craiova, Ţucudean semnează cu altă echipă de top

CFR Cluj

Comentarii

Managerul sportiv al clubului CFR Cluj, Marius Bilaşco, a lăsat de înţeles că George Ţucudean ar putea continua în Gruia, deşi s-a zvonit că atacantul s-ar fi înţeles deja cu Universitatea Craiova.

Oficialul campioanei en titre a subliniat că atacantul de 29 de ani este apreciat la CFR şi că el, la rândul său, se simte bine la Cluj, echipă cu care mai are contract doar până la 30 iunie. Bilaşco lasă, însă, de înţeles că Ţucudean ar putea semna o nouă înţelegere cu ardelenii.

George Ţucudean ar putea continua la CFR Cluj

"Ţucudean cred eu că se simte foarte bine la Cluj şi dovadă este şi aprecierea pe care o primeşte din partea clubului, acum şi voi sunteţi conştienţi că nu traversăm o perioadă foarte bună tot fotbalul şi poate sunt anumite aspecte care te fac să ai anumite reacţii sau anumite discuţii pe diferite subiecte", a declarat managerul sportiv al echipei CFR Cluj, Marius Bilaşco, la Telekom Sport.

Ţucudean joacă la CFR Cluj din ianuarie 2018, timp în care a marcat 27 de goluri în 62 de apariţii. În acest sezon, însă, internaţionalul român a jucat în doar 12 partide pentru clujeni, din cauza problemelor cu inima.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe