Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare URIAŞĂ! E mutarea anului! ”El este antrenorul cu care FCSB va câştiga titlul în Liga I” Ce decizie trebuie să ia Gigi Becali

Răsturnare URIAŞĂ! E mutarea anului! ”El este antrenorul cu care FCSB va câştiga titlul în Liga I” Ce decizie trebuie să ia Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Silviu Lung Jr este convins că Marius Şumudică este antrenorul potrivit pentru FCSB. Fostul portar al Astrei îl vede pe Şumudică, tehnician liber de contract, drept singurul om care ar putea câştiga titlul pentru roş-albaştri.

Silviu Lung Jr se simte excelent în Turcia, la Kayserispor, dar rămâne conectat la evenimentele din Liga I. Portarul care a cucerit titlul de campion în România cu Astra îi indică lui Gigi Becali mutarea câştigătoare.

Da, normal că aş mai lucra cu Marius Şumudică. Ne-am înţeles extraordinar trei ani de zile, patru ani de zile, nici nu mai ştiu exact cât am colaborat. Am doar cuvinte de laudă la adresa dânsului. Cred eu că performanţele pe care le-a făcut în România sunt extraordinare.

Şi nu uitaţi, a antrenat un an în Turcia fără să fie demis, un an în Arabia fără să fie demis... sunt locuri unde foarte greu rezişti ca antrenor dacă chiar nu faci ceva pentru echipele respective. Cu siguranţă, dacă ar fi vrut, ar fi putut antrena FCSB-ul. Şi cred că i-ar fi adus şi mult doritul titlu acestui club”, a spus Silviu Lung Jr.

Afla mai multe despre: becalifcsbsilviu lung jrsumudica 

viewscnt
Articole similare