Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Raţ intervine după declaraţiile controversate ale lui Tătăruşanu: ”Trebuie să fii interesat de părerea suporterilor!”

Raţ intervine după declaraţiile controversate ale lui Tătăruşanu: ”Trebuie să fii interesat de părerea suporterilor!”
Comentarii

Fostul căpitan al României, Răzvan Raţ, intervine în disputa provocată de declaraţiile controversate ale portarului naţionalei, Ciprian Tătăruşanu.

Omul cu 113 meciuri în tricolor îl contrazice pe Tătăruşanu în privinţa afirmaţiilor făcute la adresa suporterilor naţionalei, atunci când a primit o întrebare care l-a deranjat din partea unui jurnalist.

”Trebuie să fii interesat de părerea suporterilor. Până la un moment dat, sigur, nu trebuie să faci ce spun unii sau alţii, dar e clar că trebuie să înţelegi că suporterii, indiferent de cum îi cheamă, oameni de fotbal sau oameni care nu se pricep, au un cuvânt de spus, o anumită părere. Trebuie să fie luaţi în seamă. Toate aceste lucruri care apar sunt din cauza eşecurilor şi frustrărilor. Sunt consecinţe a tot ce se întâmplă în fenomen.”, a declarat Răzvan Raţ, la Pro X.

Ciprian Tătăruşanu (34 de ani) a fost „tricolorul” prezent la conferinţa de presă de dinaintea meciului pe care echipa naţională îl va juca cu Austria, în etapa a doua din UEFA Nations League, luni, de la ora 21:45.

Lui Ciprian Tătăruşanu nu i-a picat deloc bine o întrebare de la conferinţa de presă. Un jurnalist l-a rugat pe goalkeeperul lui Olympique Lyon să comenteze declaraţiile lui Ciprian Marica şi Dumitru Dragomir, doi dintre oamenii de fotbal care au criticat echipa naţională a României după remiza cu Irlanda de Nord, scor 1-1.

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a avut cuvinte dure chiar la adresa lui ”Tătă”. Dragomir îl consideră vinovat pe portarul titular al României la golul egalizator marcat de Irlanda de Nord. Motivul? Puţinele meciuri oficiale jucate de Tătăruşanu la Lyon în ultimul an.

"Nu mă interesează ce părere au oamenii şi suporterii din România, nu stau să răspund fiecăruia, pierd foarte mult timp. Vreau să-mi ajut echipa, pentru că la meciul cu Irlanda nu am avut ocazia, partida decurgând altfel.

(E război între voi şi lumea fotbalului?)

Nu poţi să pui nişte întrebări normale? Alte întrebări nu ai? Întrebi doar despre ce au spus Marica sau Dragomir? Mi s-ar părea normal să-mi pui întrebări normale, chiar n-ai întrebări despre meci?Trebuie să răspund la ce a spus Dumitru Dragomir sau Ciprian Marica? A fost o dezamăgire după acest meci, unul pe care l-am controlat total. Din păcate nu am reuşit să câştigăm, dar deja am uitat. Ne gândim la meciul de mâine şi sperăm să luăm cele trei puncte contra Austriei.”, a declarat Ciprian Tătăruşanu la conferinţa de presă de dinaintea meciului Austria - România.

Afla mai multe despre: rattatarusanu 

viewscnt
Articole similare