Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Raţ nu renunţă la naţională! A revenit în Liga 1 şi anunţă: "Eu nu m-am retras!"

Raţ nu renunţă la naţională! A revenit în Liga 1 şi anunţă: "Eu nu m-am retras!"

Superliga

Comentarii

Răzvan Raţ a revenit oficial în fotbalul românesc, la 15 ani de când părăsea Liga 1 pentru a semna cu Şahtior Doneţk. Deşi s-a pregătit mai multe săptămâni cu Dinamo, fundaşul a ales în cele din urmă să semneze cu ACS Poli Timişoara, iar astăzi a fost prezentat oficial.

Raţ spune că va juca atâta timp cât forma fizică îi va permite acest lucru şi lasă să se înţeleagă că se gândeşte în continuare şi la echipa naţională, deşi va împlini 37 de ani în scurt timp.

"Eu cu siguranţă am de gând să continui, atâta timp cât starea fizică îmi va permite. Voi face ceea ce îmi place.

Vom vedea (n.r. legat de o revenire la naţională). Cred că e foarte important să îmi fac treaba aici şi să evoluez cât mai bine. Eu nu m-am retras... Trebuie să vedem ce se va întâmpla, cum voi evolua la Poli... Rămâne de văzut. Nu îmi fac iluzii, vreau doar să joc bine pentru Poli. Mai departe vom vedea
", a declarat Răzvan Raţ într-o conferinţă de presă.

Rădoi, despre Raţ: "Trebuie să-l convingem să se lase" :)

În urmă cu câteva zile, Mirel Rădoi comenta cu umor situaţia lui Răzvan Raţ.

"Pe Raţ cred că trebuie să-l forţăm noi, colegii, să se lase odată, că vrea să joace până la 40 de ani. Vorbind serios, are un fizic care îi permite, o viaţă care îi permite să joace în continuare şi probabil că încă simte că poate juca şi îi va fi foarte greu în momentul în care se va lăsa. Ştiind că poate să facă acest lucru în continuare, să joace, cred eu că va accepta o ofertă de undeva unde va putea să joace titular. În acest moment nu se pune problema la el de bani sau de alte motive", a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

Răzvan Raţ a debutat sub tricolor în 2002 şi a strâns 113 meciuri pentru naţionala de seniori a României.

Afla mai multe despre: razvan ratpoli timisoaraliga 1nationala 

viewscnt
Articole similare