Experiențe împreună.
You are here:

Raţ sare în ajutorul autorităţilor. Le-a pus la dispoziţie hotelul său celor care intră în carantină

Raţ sare în ajutorul autorităţilor. Le-a pus la dispoziţie hotelul său celor care intră în carantină

Diverse

Comentarii

Răzvan Raţ şi-a inaugurat hotelul Zytto din Slatina în 2008, pe vremea când evolua la Şahtior Doneţk. A investit 1,5 milioane de euro în stabilimentul de trei stele. Hotelul are o capacitate de 50 de locuri în 23 de camere şi toate au fost puse la dispoziţia autorităţilor.

Raţ a încheiat un contract cu DSP Olt şi şi-a exprimat disponibilitatea de a găzdui cetăţenii plasaţi în carantină instituţionalizată.S-au cazat deja 27 de persoane venite din zonele roşii. Angajaţii nu intră niciun moment în contact cu cei aflaţi în carantină iar mâncarea le este livrată la uşă.

În 2018, Raţ a vrut să renunţe la hotelul pe care îl deţine în Slatina şi l-a scos la vânzare pentru suma de 1,3 milioane de euro. Un an mai târziu a trecut printr-un moment greu atunci când la ultimul etaj a izbucnit un incendiu care s-a soldat doar cu pagube materiale.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe