Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Raţ se retrage din activitate! Cum a început povestea fundaşului: "Eram în echipa satului"

Raţ se retrage din activitate! Cum a început povestea fundaşului: "Eram în echipa satului"

Fotbal

Comentarii

Fundaşul Răzvan Raţ, cu 113 prezenţe în echipa naţională, a anunţat, miercuri, că se retrage din activitatea competiţională, la vârsta de 37 de ani. Ultima oară, experimentatul fundaş a jucat la ACS Poli Timişoara.

Răzvan Raţ a început fotbalul la vârsta de şapte ani în echipa satului. Tatăl lui era antrenor, pe atunci, iar el era "privilegiat". "La 10-11 ani deja se putea face o diferenţă, fără să mă laud, se vedea o diferenţă de talent".

"Eram in echipa satului, sa zic asa, tata fiind antrenor, cred ca era ceva normal să mergi la fotbal pentru că, practic, toti copiii din localitate mergeau la fotbal, eram privilegiat pentru ca tata era antrenor. Sunt primii mei pasi in fotbal si inceputul carierei mele. Eram in 1988, la 7 ani nu ai decat sa visezi, mergi la fotbal si esti unul dintre milioanele de copii care viseaza să ajunga un fotbalist al nationalei sau sa joace intr-un club care joaca in Champions League.

Eu cred ca sunt un norocos, sunt unul dintre putinii jucatori care au ajuns sa joace in echipa naţională si sa joace in cea mai buna competitie intercluburi.Nu aveam idoli, dar Lupu era un jucător foarte la moda in anii '90, Sabău, dupa care am apucat sa si joc cu ei ceea ce penru mine a fost intr-adevar un vis. Jucam atacant extrema, nu erau posturi, practic, dar pe urma undeva, la 9-10 ani jucam extrema stanga. Era modelul Ajax atunci, se juca cu 3 atacanti varf si doua extreme. 

Eram privilegiat, pentru că jucam cu baieţi mai mari, dar eram şi eu pe acolo. Cand am inceput sa cresc, undeva pană la 10-11 ani, deja se putea face o diferenta, fara sa ma laud, se vedea o diferenta de talent", aşa sună povestea începuturilor în fotbal a lui Răzvan Raţ, dezvăluită chiar de el în exclusivitate la TelekomSport.

Fundaşul Răzvan Raţ, cu 113 prezenţe în echipa naţională, a anunţat, miercuri, că se retrage din activitatea competiţională, la vârsta de 37 de ani. Răzvan Raţ a evoluat la Rapid, FCM Bacău, Şahtior Doneţk, West Ham United, Paok Salonic, Rayo Vallecano şi ultima dată la ACS Poli Timişoara.

Afla mai multe despre: razvan ratretrageredecizieanunt 

viewscnt
Articole similare