Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ratăm multe penalty-uri!". Decizia luată de Ouzounidis după lovitura de pedeapsă irosită de Cicâldău în FCSB - U Craiova!

"Ratăm multe penalty-uri!". Decizia luată de Ouzounidis după lovitura de pedeapsă irosită de Cicâldău în FCSB - U Craiova!
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Marinos Ouzounidis, a oferit primele declaraţii după remiza cu FCSB, scor 0-0. De asemenea, grecul a anunţat că tot Alexandru Cicâldău rămâne principalul executant al penalty-urilor la echipa din Oltenia, în ciuda ratării de la Giurgiu.

Ouzounidis, după FCSB - Universitatea Craiova 0-0

FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul cu CS Universitatea Craiova, disputat, duminică, pe teren propriu, la Giurgiu, în etapa a XXIX-a a Ligii I.

În minutul 60, Andrei Ivan a fost faultat în careu de Miron, iar arbitrul Cojocaru a dictat penalti. Cicâldău a executat şi Vlad a respins în corner balonul şutat de de la 11 metri.

„Cred că meritam să câştigăm. Câteodată ai ocazii, dar nu câştigi. Au făcut un meci bun jucătorii mei. Doar când noi ne-am deschis, şi FCSB şi-a creat anumite ocazii. Am găsit calea de a sparge pressing-ul lor. Una peste alta sunt mulţumit de cum am jucat. Din punctul meu de vedere nu este corect rezultatul, am avut mai multe ocazii.

Dar ratăm multe penalty-uri, dar ce pot spune e că avem jucători foarte buni şi tot Cicâldău va da şi următorul penalty, nu schimb. Avem nevoie de toţi jucătorii pentru a câştiga partide. Meciul cu CFR este doar un alt meci, îl pregătim şi după vedem ce iese şi cum va fi în play-off”, a declarat Ouzounidis, la finalul meciului de la Giurgiu. 

Lider este FCSB, cu 64 de puncte, echipă urmată de CFR Cluj, cu 60 de puncte, de CS Universitatea Craiova, cu 57 de puncte, şi de Sepsi, 44 de puncte.

 

Afla mai multe despre: marinos ouzounidisu craiovafcsb u craiovauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare