Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ratare monumentală a lui Martial în meciul cu PSG. Acesta a trimis peste din careul mic după un contraatac şcoală a lui United

Ratare monumentală a lui Martial în meciul cu PSG. Acesta a trimis peste din careul mic după un contraatac şcoală a lui United

Fotbal

Comentarii

Ratarea lui Martial o costă scump pe United. Echipa antrenată de Scholsjaer are emoţii mari pentru calificarea mai departe.

Ratarea a avut loc în debutul reprizei secunde la scorul de 1-1. Manchester a pornit pe un contraatac pe flancul drept, contraatac care l-a găsit pe Martial singur în aproximativ 6 metri cu aproape toată poarta goală. Acesta s-a grăbit şi a şutat fără preluare, însă mingea a trecut peste poarta lui Keylor Navas.

Ratarea lui Martial i-a costat scump pe gazde, Marquinhos reuşind să ducă scorul la 2-1 pentru PSG. Un minut mai târziu, United a rămas în 10 după eliminarea lui Fred. Neymar a deschis scorul în minutul 6 pentru oaspeţi iar Rashford a egalat înainte de pauză. Până la final, PSG a mai punctat o dată în prelungiri prin Neymar.

Grupa H este una nebună cu United, PSG şi Leipzig toate cu 9 puncte înainte de ultima etapă. PSG este calificată mai departe cu o victorie acasă cu Istanbul Basaksehir în ultima etapă. Turcii au un singur meci pe care nu l-au pierdut, cel de acasă cu Manchester, meci câştigat de turci cu 3-2. În celălalt meci al etapei, Red Bull Leipzig joacă acasă cu United. În tur, United a zdrobit-o pe Leipzig cu 5-0 aşa că nemţii au nevoie de victorie pentru a se califica. În cazul extrem în care toate echipele vor fi la egalitate de puncte la final, se va face un clasament în 3.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: martialmanchester uniter 

viewscnt
Articole similare