Experiențe împreună.
You are here:

Ratare monumentală a lui Martial în meciul cu PSG. Acesta a trimis peste din careul mic după un contraatac şcoală a lui United

Ratare monumentală a lui Martial în meciul cu PSG. Acesta a trimis peste din careul mic după un contraatac şcoală a lui United

Fotbal

Comentarii

Ratarea lui Martial o costă scump pe United. Echipa antrenată de Scholsjaer are emoţii mari pentru calificarea mai departe.

Ratarea a avut loc în debutul reprizei secunde la scorul de 1-1. Manchester a pornit pe un contraatac pe flancul drept, contraatac care l-a găsit pe Martial singur în aproximativ 6 metri cu aproape toată poarta goală. Acesta s-a grăbit şi a şutat fără preluare, însă mingea a trecut peste poarta lui Keylor Navas.

Ratarea lui Martial i-a costat scump pe gazde, Marquinhos reuşind să ducă scorul la 2-1 pentru PSG. Un minut mai târziu, United a rămas în 10 după eliminarea lui Fred. Neymar a deschis scorul în minutul 6 pentru oaspeţi iar Rashford a egalat înainte de pauză. Până la final, PSG a mai punctat o dată în prelungiri prin Neymar.

Grupa H este una nebună cu United, PSG şi Leipzig toate cu 9 puncte înainte de ultima etapă. PSG este calificată mai departe cu o victorie acasă cu Istanbul Basaksehir în ultima etapă. Turcii au un singur meci pe care nu l-au pierdut, cel de acasă cu Manchester, meci câştigat de turci cu 3-2. În celălalt meci al etapei, Red Bull Leipzig joacă acasă cu United. În tur, United a zdrobit-o pe Leipzig cu 5-0 aşa că nemţii au nevoie de victorie pentru a se califica. În cazul extrem în care toate echipele vor fi la egalitate de puncte la final, se va face un clasament în 3.

Articol postat de ANDREI BADEA

Intra in galeria legendelor pe casapariurilor.ro

viewscnt
Articole similare
Rasturnare de situatie. Florinel Coman, despre permisul fals: "Am dat examen in engleza, in...