Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ratează Denis Alibec transferul în străinătate? Puşi în "stand-by" de patronul Astrei, oficialii clubului şi-au îndreptat atenţia către trei atacanţi din Europa

Ratează Denis Alibec transferul în străinătate? Puşi în "stand-by" de patronul Astrei, oficialii clubului şi-au îndreptat atenţia către trei atacanţi din Europa

Astra Giurgiu

Comentarii

Denis Alibec are o ofertă concretă de la cea mai titrată formaţie din Polonia, Legia Varşovia, însă patronul Ioan Niculae nu concepe să renunţe la jucătorul său aşa uşor. Puşi în aşteptare de patronul Astrei, polonezii au mai luat în vizor alţi trei atacanţi din Europa, în caz că negocierile vor înceta.

Legia Varşovia este foarte aproape să se despartă de atacantul Jaroslaw Niezgoda, care are o ofertă avantajoasă din MLS, de la Portland Timbers. Cum oferta oficială a fost realizată recent, conducătorii celor de la Legia Varşovia au fost obligaţi să-i caute rapid înlocuit atacantului polonez.

Primul pe listă a fost atacantul român, Denis Alibec (29 de ani), însă patronul Astrei a refuzat oferta e 1 milion de euro a polonezilor, cu speranţa că poate obţine între 1.5 şi 2 milioane în schimbul jucătorului său. Polonezii nu sunt extrem de încântaţi de cererea lui Ioan Niculae, aşa că şi-au îndreptat atenţia, ca variante de rezervă, către alţi trei atacanţi din Europa.

Este vorba de vârful spaniol de la Ibiza, Angel Rodado (23 de ani), care a jucat 22 de meciuri în liga a treia din Spania şi care a marcat 12 goluri. Problema este că şi spaniolii solicită o sumă care se învârte tot în jurul a doua milioane de euro.

Al doilea jucător este tot un spaniol, Dani Ramirez, care evoluează deja în Polonia, la LKS Lodz, dar pe care Lech Poznan şi-l doreşte cu ardoare şi este în stare să opună rezistenţă serioasă celor de la Legia Varşovia pentru a-l achiziţiona. Polonezii anunţă că, dacă nu va accepta oferta de la Lech, Ramirez are toate şansele să ajungă la Legia.

Al treilea jucător este Mohamed Buya Turay (24 de ani, St. Truiden), cel care a jucat în ultimul an în Suedia, la Djurgarden, pentru care a marcat 15 goluri în 29 de partide.

Afla mai multe despre: astradenis alibec 

viewscnt
Articole similare