Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Raul a cucerit Liga Campionilor la juniori, iar acum ar putea face pasul spre La Liga. Interes major pentru legenda Madridului

Raul a cucerit Liga Campionilor la juniori, iar acum ar putea face pasul spre La Liga. Interes major pentru legenda Madridului

Real Madrid

Comentarii

Raul Gonzalez Blanco este antrenor la Real Madrid Castilla şi a cucerit UEFA Youth League cu Real Madrid, în urmă cu câteva zile.

Conform presei spaniole, fostul mare internaţional iberic, legendă a clubului blanco, ar putea face pasul spre La Liga, acolo unde este dorit de Real Valladolid.

Formaţia alb-violetă este patronată de fostul coechiper al lui Raul, Ronaldo Nazario de Lima, iar brazilianul este interesat de serviciile lui Raul, scrie presa de la Madrid.

În vârstă de 43 de ani, Raul s-a apucat de antrenorat în 2018, când a preluat o echipă de juniori a Realului. Un an mai târziu a făcut pasul spre Real Madrid Castilla, iar între timp a preluat echipa de Youth League, după plecarea lui Dani Poyatos la Panathinaikos Atena.

Pe banca tehnică a lui Valladolid se află acum Sergio Gonzalez, antrenor care a terminat cu gruparea de pe Jose Zorilla pe locul 13 în stagiunea trecută. Conform spaniolilor, de Raul se interesează şi nou promovata, Elche. 

Afla mai multe despre: raul gonzalez 

viewscnt
Articole similare