Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Raul Albentosa s-a despărţit de Dinamo, dar ar putea rămâne în Liga 1! Ce echipă l-a ofertat pe spaniol

Raul Albentosa s-a despărţit de Dinamo, dar ar putea rămâne în Liga 1! Ce echipă l-a ofertat pe spaniol

Superliga

Comentarii

Raul Albentosa, venit la Dinamo în aprilie şi plecat între timp, are o ofertă de la o echipă din Liga 1.

Raul Albentosa a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo în actualul sezon. Spaniolul a reprezentat un risc al conducerii, care, din fericire, a dat roade. Spaniolul a condus defensiva ”câinilor” pe final de campionat şi este greu de crezut că formaţia din Ştefan cel Mare ar fi rămas în prima divizie fără el.

Însă, din pricina salariului mic, neproporţional cu prestaţiile sale, cel puţin din punctul de vedere al jucătorului, Albentosa a anunţat că se desparte de Dinamo. Iar, după plecarea sa, o candidată surpriză la semnătura spaniolului s-a ivit.

Ce echipă l-a ofertat pe Raul Albentosa

Conform ProSport, FC U Craiova ar dori să îl aducă pe Albentosa în Bănie şi să îşi construiască defensiva în jurul său. Clubul familiei Mititelu are obiective măreţe la primul sezon în Liga 1, iar finanţele nu par să reprezinte o problemă pentru conducerea oltenilor.

Albentosa ar dori un salariu de aproximativ 15 mii de euro, triplu faţă de ce încasa în Ştefan cel Mare. Însă, dacă Adi Mutu insistă pentru spaniol, acesta ar putea fi adus, chiar şi pentru suma coplosală pe care o va plăti clubul pe remuneraţia sa.

În scurtul său timp la Dinamo, Albentosa a jucat 12 partide, în care a marcat un gol.

 

Afla mai multe despre: raul albentosadinamoliga 1fc u craiovaadi mutu 

viewscnt
Articole similare