Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Raul Albiol şi Kepa, convocaţi la naţionala Spaniei. Ce alţi fotbalişti a mai chemat Luis Enrique, după ce Busquets a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Raul Albiol şi Kepa, convocaţi la naţionala Spaniei. Ce alţi fotbalişti a mai chemat Luis Enrique, după ce Busquets a fost depistat pozitiv cu COVID-19

EURO 2020

Comentarii

Portarul Kepa (Chelsea) şi fundaşul Raul Albiol (Villarreal) au fost convocaţi la naţionala Spaniei pentru Euro 2020.

Ei se alătură mijlocaşului Brais Mendez de la Celta Vigo, Rodrigo Moreno (Leeds United), Pablo Fornals (West Ham United) şi Carlos Soler (Valencia CF), aduşi luni, după ce s-a anunţat că Sergio Busquets a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Selecţionerul se teme că Busquets ar fi putut transmite virusul altor coechipieri, deoarece, potrivit presei spaniole, jucătorii au mâncat împreună la restaurant, duminică, în ziua în care fotbalistul Barcelonei a fost testat pozitiv.

Din acest motiv, cei şase nou-convocaţi se vor antrena separat de lot, într-o bulă paralelă.

Federaţia spaniolă a anunţat că este posibilă convocare altor jucători în afara celor patru. Astfel, un alt grup de fotbalişti ar putea fi chemat să urmeze aceeaşi procedură după meciul împotriva Lituaniei, de marţi, antrenându-se la ore diferite de grupul actual. Includerea lor definitivă în echipa Euro 2020 va depinde de rezultatele testelor PCR din zilele următoare.

Diagnosticat pozitiv cu Sars-CoV-2, Sergio Busquets a fost constrâns să părăsească selecţionata Spaniei, cu câteva zile înainte de Euro-2020. În conformitate cu regulile sanitare, jucătorii spanioli au fost plasaţi în izolare.

Touă din cei 24 de fotbalişti spanioli convocaţi pentru Euro-2020 au avut deja Covid-19 (Eric Garcia, José Luis Gaya, Aymeric Laporte, Thiago Alcantara, Fabian Ruiz, Mikel Oyarzabal, Ferran Torres şi Adama Traoré).

Spania începe Euro-2020 la 14 iunie, cu Suedia.

Afla mai multe despre: kepa 

viewscnt
Articole similare