Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Raul Garcia nu se dezminte. Mijlocaşul lui Bilbao a marcat golul etapei în LaLiga şi l-a lăsat fără plămâni pe comentatorul Mihai Dolinschi | VIDEO

Raul Garcia nu se dezminte. Mijlocaşul lui Bilbao a marcat golul etapei în LaLiga şi l-a lăsat fără plămâni pe comentatorul Mihai Dolinschi | VIDEO

La Liga

Comentarii

Ajuns la 33 de ani, Raul Garcia rămâne unul dintre cei mai buni mijlocaşi din LaLiga şi totodată posesorul unuia dintre cele mai devastatoare şuturi. Fotbalistul lui Athletic Bilbao şi-a demonstrat clasa şi în partida cu Valencia, acolo unde a reuşit „dubla” prin care echipa sa a câştigat pe Mestalla.

Athletic Bilbao a câştigat cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Valencia, cele două goluri ale meciului fiind marcate de Raul Garcia (13', 47'). A doua reuşită a mijlocaşului a fost o adevărată bijuterie, care nu i-a dat nicio şansă lui Cillessen şi care l-a făcut să sară de pe scaun pe comentatorul Telekom Sport, Mihai Dolinschi. Înainte de acest sezon, Garcia înscrisese cele mai multe goluri în ediţia 2011-2012, 11, atunci când evolua pentru Osasuna.

Odată cu marcarea celui de-al doilea gol în poarta Valenciei, mijlocaşul şi-a stabilit propriul record de reuşite într-un singur sezon. Raul Garcia a ajuns la cota 13 şi este pe locul patru în clasamentul golgheterilor din LaLiga, la egalitate cu Luis Suarez şi Iago Aspas.

Raul Garcia evoluează din 2015 la Athletic Bilbao, atunci când a fost cumpărat de la Atletico Madrid în schimbul a 8 milioane de euro. Mijlocaşul a petrecut opt ani la echipa care joacă acum pe Wanda Metropolitano, perioadă în care şi-a trecut în palmares un titlu, o Cupă a Spaniei, o Supercupă a Spaniei, un trofeu Europa League, două Supercupe ale Europei şi a jucat o finală de Champions League.

Datorită victoriei cu Valencia, Athletic Bilbao ocupă locul 7 în LaLiga, ultimul care duce în sezonul viitor de Europa League. Bascii sunt calificaţi şi în finala Cupei Spaniei, acolo unde au derby cu Real Sociedad.

Afla mai multe despre: raul garciabilbaovalenciadolinschilalilga 

viewscnt
Articole similare